Άγγελος Λάτσιος: Το φανταστικό ποστ του! Απαθανάτισε τον μπαμπά του με τη Βαλέρια σε έξοδό τους
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Το φανταστικό ποστ του! Απαθανάτισε τον μπαμπά του με τη Βαλέρια σε έξοδό τους

Αφού πέρασαν ένα όμορφο διάστημα των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Άνδρο με την Ελένη Μενεγάκη, περνούν τις τελευταίες ημέρες πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς με τον μπαμπά τους, Γιάννη Λάτσιο.

Η Λάουρα, η Βαλέρια και ο Άγγελος βρίσκονται με τον μπαμπά τους στο Λιμένι Λακωνίας, ένα ξεχωριστό παραθαλάσσιο θέρετρο και απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές.

Η οικογένεια το βράδυ της Παρασκευής απόλαυσε ένα μοναδικό δείπνο και τις στιγμές απαθανάτισε ο Άγγελος.

Ένα τέτοιο στιγμιότυπο μοιράστηκε ο γιος της Ελένης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram.

Σε αυτό είδαμε τη Βαλέρια να ποζάρει με τον μπαμπάς της. Παρόμοια φωτογραφία ανέβασε και ο Γιάννης Λάτσιος, αρκέστηκε όμως στο να μοιραστεί τα υπέροχα πιάτα που γεύτηκαν.

Δες τις στη gallery

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Λάτσιος ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία. Είναι παράδοση κάθε Δεκαπενταύγουστο για τον Γιάννη Λάτσιο να βρίσκεται στο Ξυλόκαστρο, μαζί με τη μητέρα του Ελένη για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της.

Το ίδιο συνέβη και φέτος, με τον ισχυρό άνδρα των media να εύχεται για ακόμα μία φορά στη μητέρα του μέσα από τα social media χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της. Εκεί λοιπόν τον βρήκε και ο φετινός Δεκαπενταύγουστος με τον ίδιο να εύχεται δημόσια μέσα από τα social media τα χρόνια πολλά στη μητέρα του με μία αναμνηστική φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται εκείνος, η αδελφή του και φυσικά η εορτάζουσα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved