Μπόμπα-Τανιμανίδης: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι! Η «μαγική» λέξη στο ποστ που θα ζηλέψεις
Showbiz

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι! Η «μαγική» λέξη στο ποστ που θα ζηλέψεις

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα και ερωτευμένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz.

Ο ερχομός των δίδυμων κοριτσιών τους ήρθε και ολοκλήρωσε την οικογένεια τους ευτυχία. Οι μικρές έχουν αλλάξει ολοκληρωτικά την καθημερινότητα αλλά και τις προτεραιότητες του ζευγαριού.

Τόσο η Χριστίνα όσο και ο Σάκης έχουν αφιερωθεί στην ανατροφή τους με το ζευγάρι να ζει τις πιο μαγικές στιγμές του.

Το φετινό καλοκαίρι ήταν το πρώτο μαζί με τις δίδυμες και το πέρασαν κάνοντας μίνι διακοπές σε κοντινούς προορισμούς ενώ με την επιστροφή τους έχουν φροντίσει να είναι όλα στην εντέλεια προκειμένου η καθημερινότητα να είναι ήρεμη με τα μωρά τους.

Ανάμεσα σε αυτές τις στιγμές το ζευγάρι απολαμβάνει οικογενειακές βόλτες ενώ το βράδυ της Παρασκευής (27-08) έκαναν μια εξαίρεση και βγήκαν οι δυο τους για φαγητό.

Ο Σάκης μάλιστα μοιράστηκε με τους followers του μια υπέροχη selfie ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας υπάρχει μια μαγική λεξούλα που θα ζηλέψεις.

Θες να μάθεις πώς αποκαλεί ο παρουσιαστής την σύζυγό του; «Βραδινή έξοδος με το «κορίτσι» μου μετά από πολυυυυυυυ καιρό!! @chrismpo», έγραψε.

Γιατί για εκείνον που είναι ερωτευμένος και ευτυχισμένος πολύ η Χριστίνα του, είναι ακόμη το κορίτσι του!

Δες τη φωτογραφία

Πρόσφατα ο ίδιος αποθέωσε τη γυναίκα του, όταν εκείνη ανέβασε μια φωτογραφία από την ώρα που θηλάζει τις κόρες της, θέλοντας να μοιραστεί την εμπειρία της.

Φυσικά ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να μην αφήσει το τρυφερό του σχόλιο βλέποντας την.

«Πιο περήφανος ΔΕ γίνεται! 😃😍», έγραψε ο ίδιος με τους διάσημους και μη φίλους τους να αφήνουν το δικό τους σχόλιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved