Πανοπούλου: Ποζάρει με το μαγιό της–Η πρώτη φωτό του φετινού καλοκαιριού μετά την απώλεια των κιλών
Showbiz

Πανοπούλου: Ποζάρει με το μαγιό της–Η πρώτη φωτό του φετινού καλοκαιριού μετά την απώλεια των κιλών

Μέσα σε τρία χρόνια η Έλντα Πανοπούλου κατάφερε να χάσε πάνω από τριάντα κιλά χωρίς να το επιδιώξει, όπως έχει πει.

Τα τελευταία χρόνια η σπουδαία ηθοποιός κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις. Η τελευταία της μάλιστα ήταν στην εκπομπή του ΣΚΑΙ Dot. τον περασμένο Μάιο.

Η ίδια είχε μιλήσει για την απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση καθώς και την ανάγκη της να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει. Φαίνεται πως αυτό το κατάφερε το φετινό καλοκαίρι οπού μαζί με φίλους απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η ηθοποιός διαθέτει προσωπικό λογαριασμό στο Instagram και μέσα από αυτόν μοιράζεται πιο προσωπικά της στιγμιότυπα.

Όπως αυτό που ανέβασε το απόγευμα της Παρασκευής (27-08). Το μοναδικό από τις φετινές της διακοπές. Σε αυτό ποζάρει με το μαγιό της και περιμένει το παγωτό της, όπως η ίδια σημειώνει στη λεζάντα.

Όπως θα δεις και στη φωτογραφία έχει διατηρήσει τα κιλά της για τα οποία έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Δες την στη gallery

«Είχα φτάσει 97 κιλά. Τα έχασα συμπωματικά. Δεν το επιδίωξα. Το έχω πει πολλές φορές. Μετά από 26 χρόνια συνεχούς εργασίας χωρίς διακοπές, χειμώνα-καλοκαίρι, ενώ έκανα διακοπές και έτρωγα τα πάντα, γύρισα από τις διακοπές, έχοντας χάσει 4 κιλά. Είπα, γιατί τα έχασα αυτά τα κιλά;

Και συνειδητοποίησα πως επειδή δεν μπορούσα να πηγαίνω με το αυτοκίνητο, έπρεπε να περπατάω… Έπρεπε να αλλάξω τρόπο ζωής. Και συνέχισα να περπατάω. Και αύξησα το περπάτημα. Ξεκίνησα να περπατάω δυο ώρες μετά το φαγητό και σταμάτησα το junk food.

Και αυτό στην ποσότητα.
Έχασα 32 κιλά σε τρία χρόνια. Οι δίαιτες και οι διατροφές υπόσχονται πιο γρήγορη απώλεια βάρους», είχε πει η ίδια καλεσμένη στην εκπομπή Μεσάνυχτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved