Τι Άννα, τι Σοφία; Είναι συγκλονιστικά ίδιες και η απόδειξη ήρθε μέσα από τη νέα φωτό της Καρβέλα
Showbiz

Τι Άννα, τι Σοφία; Είναι συγκλονιστικά ίδιες και η απόδειξη ήρθε μέσα από τη νέα φωτό της Καρβέλα

Βλέπεις την Άννα Βίσση, βλέπεις και τη Σοφία Καρβέλα… καταλαβαίνεις διαφορά;

Εμείς πάντως όχι και η απόδειξη ήρθε μέσα από τη νέα φωτογραφία της Σοφίας Καρβέλα! Πόζαρε με αθλητικό look, κατάξανθα μαλλιά και γυαλιά ηλίου και νομίζαμε πως είναι η Άννα Βίσση!

Όσο η Σοφία μεγαλώνει τόσο περισσότερο μοιάζει στη διάσημη μαμά της και δεν θα μείνουμε μόνο στα εξωτερικά χαρακτηριστικά που πλέον η ομοιότητα είναι εμφανέστατη αλλά και στο στιλ! Ροκ η μαμά… ροκ και η κόρη, σικ η κόρη… σικ και η μαμά!

Δεν χρειάζεται να δει κανείς κοινές τους φωτογραφίες, αρκεί όμως να παρατηρήσει πώς όσο η Σοφία μεγαλώνει θυμίζει σε όλα την «απόλυτη» Άννα Βίσση.

Η ομοιότητα της με την Άννα Βίσση είναι εντυπωσιακή και θα σαστίσεις με τη νέα της φωτογραφία που είναι ολόιδια η μαμά της!

«Όταν τα πρωτοφτιάξανε μέσα στην καψούρα και τον έρωτά τους σου λένε μάνα τραγουδίστρια έχω θα την κάνω ότι θέλω. Τσακώνονταν, ερωτεύονταν και με έπαιρναν από τη μέση του δρόμου και μου έλεγαν, τραγούδα μου τώρα το «Κανένας». Λέω «Σοφία μου κοιμάμαι είναι 4 ώρα» και μου απαντούσε «Είσαι μάνα μου ή δεν είσαι»… και το τραγουδούσα φυσικά. Το κακό είναι μετά πως εκεί που εγώ την είχα βρει μου το έκλειναν. Ούτε ευχαριστώ, ούτε τίποτα…», είχε αποκαλύψει πρ5όσφατα η Άννα Βίσση μιλώντας για την κόρη της και τον σύζυγό της σε συναυλία της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved