Παναγιώτης Βασιλάκος: Ο Mr Bachelor όπως δεν τον έχεις ξαναδεί! Η σπάνια φωτό από το… γήπεδο!
Showbiz

Παναγιώτης Βασιλάκος: Ο Mr Bachelor όπως δεν τον έχεις ξαναδεί! Η σπάνια φωτό από το… γήπεδο!

Μπορεί εμείς να τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το ριάλιτι The Bachelor, ωστόσο το παρελθόν του Παναγιώτη Βασιλάκου είναι γεμάτο εμπειρίες.

Εκτός από μοντέλο και παρουσιαστής και παλαιότερα παίκτης σε ριάλιτι επιβίωσης και πιο συγκεκριμένα στο Nomads, ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε καριέρα και ως ποδοσφαιριστής.

Όπως έχει πει και ο ίδιος, παλαιότερα έπαιζε επαγγελματικά ποδόσφαιρο και μάλιστα εκτός συνόρων, στην τσεχική Čáslav.

Η επίσημη σελίδα του φαν club του στο Instagram μάλιστα ανέβασε μια απίθανη φωτογραφία με τον ίδιο να ποζάρει ως παίκτης της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

Οι Κύπριοι φανς ανέβασαν μία φωτογραφία από το 2013, διαφημιστικό του αγώνα με άλλη τσέχικη ομάδα.

Όπως θα παρατηρήσεις κι εσύ βέβαια ο Παναγιώτης το 2013 είχε ένα εντελώς διαφορετικό look.

Δες τον στη gallery

Ποδοσφαιριστής και μοντέλο συγχρόνως, τόλμησε σε νεαρότερη ηλικία να πει ένα απολαυστικό και λαχταριστό όχι στον οίκο Versace όταν του πρότειναν συνεργασία, χωρίς ποτέ κανείς να μάθει το γιατί.

Πάντως, στο εξωτερικό γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία αλλά και ζήτηση ως μοντέλο, εκπροσωπώντας την ελληνική ομορφιά στις πασαρέλες του Μιλάνου ή της Γαλλίας όπου μεγαλούργησε.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι φίλοι του θεωρούν σίγουρη την επιτυχημένη πορεία του στο μέλλον στον κόσμο της πολιτικής αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι ο ίδιος έχει ήδη υπάρξει στέλεχος του κόμματος που ίδρυσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

«Δεν ξέρω μόνο τον Παναγιώτη, ξέρω όλη την οικογένεια. Είναι μια καταπληκτική οικογένεια κι αυτός ένα καταπληκτικό παιδί, είναι σπουδαγμένος. Στις μέρες μας με τόση ανεργία κι εγώ θα πήγαινα και άρπαξε την ευκαιρία, είναι ένα σίριαλ το Bachelor. Αυτοί που είδαμε είναι οι γονείς του, το υπογράφω εγώ προσωπικά», είχε πει ο Απόστολος Γκλέτσος ενώ είχε αποκαλύψει τα επόμενα βήματα του Παναγιώτη και μας εξέπληξε καθώς είπε πως ο Παναγιώτης βγαίνοντας από το παιχνίδι θα ασχοληθεί με τη υποκριτική.

«Ο Παναγιώτης θα γίνει ηθοποιός και δεν το λέω έτσι, έχει σπουδάσει δυο χρόνια υποκριτική δίπλα σε πολύ καλούς δασκάλους και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει ηθοποιός, σας το υπογράφω», είπε ο ίδιος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved