Παντρεύτηκε πρωταγωνίστρια του Έλα στη θέση μου! Το ξέφρενο γλέντι με τραγουδιστή τον Γιώργο Λιβάνη!
Showbiz

Παντρεύτηκε πρωταγωνίστρια του Έλα στη θέση μου! Το ξέφρενο γλέντι με τραγουδιστή τον Γιώργο Λιβάνη!

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της βίωσε πρωταγωνίστρια της σειράς Έλα στη θέση μου, αφού παντρεύτηκε στο Αγρίνιο τον εκλεκτό της καρδιάς της. 

Ο λόγος για την Ειρήνη Φαναριώτη ή αν προτιμάτε, την Κέντρα της αγαπημένης σειράς η οποία ένωσε τη ζωή της με εκείνη του εκλεκτού της καρδιάς της Κωνσταντίνο Νταλακούρα, λογιστή στο επάγγελμα αλλά και επιχειρηματία.

Η όμορφη ηθοποιός έλαμπε ακόμα πιο πολύ στο ρομαντικό νυφικό που είχε επιλέξει το οποίο συνδύασε με ένα καπέλο με βέλο που έδινε ακόμα περισσότερο στυλ στην όλη εμφάνισή της για τον γάμο της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, όπως συνηθίζεται και μετά το μυστήριο ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι στο Κτήμα Λαγκαδά, παρουσία πολλών συγγενών και στενών φίλων.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο στιγμιότυπα από τον γάμο αλλά και τη δεξίωση του ζευγαριού:

Ανάμεσά τους η ηθοποιός Πένυ Αγοραστού η οποία μάλιστα έπιασε και την ανθοδέσμη της νύφης ενώ τη μουσική "επένδυση" της βραδιάς ανέλαβε ο Γιώργος Λιβάνης ο οποίος απογείωσε το κέφι.

Βέβαια, ούτε η νύφη αντιστάθηκε και αργά το βράδυ πήρε και εκείνη το μικρόφωνο για να τραγουδήσει, με τους καλεσμένους της φυσικά να την αποθεώνουν. Ο χορός και το γλέντι κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους παρευρισκόμενους να το ευχαριστιούνται με την ψυχή τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved