Λάκης Λαζόπουλος: «Η Πάρος είναι η καινούρια μου ζωή»
Showbiz

Λάκης Λαζόπουλος: «Η Πάρος είναι η καινούρια μου ζωή»

Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει βρει τον επίγειο παράδεισό του, το προσωπικό του ησυχαστήριο, εκεί που μπορεί να ηρεμεί και να ξεκουράζεται, μακριά από όλους και όλα. 

Ο πολυπράγμων καλλιτέχνης πέρασε ένα όμορφο καλοκαίρι στην Πάρο της καρδιάς του, εκεί που θέλει να βρίσκεται όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Εκεί πρόσφατα έκανε και την πρώτη έκθεση ζωγραφικής του κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Ο ίδιος σε συνέντευξή του μιλάει για το ελληνικό #metoo, για την αποχή του από την τηλεόραση αλλά και για τη μαγεία του αγαπημένου του νησιού, της Πάρου που όπως λέει είναι πλέον η νέα του ζωή.

Πώς είδατε το ελληνικό κίνημα #MeToo;
Είναι παρήγορο ότι το θέατρο έγινε ο μόνος χώρος ο οποίος επέβαλε ένα ξεκαθάρισμα, ώστε να μπορούν οι νεότεροι ηθοποιοί να βρεθούν σε έναν καλύτερο χώρο. Αλίμονο αν το θέατρο συνέχιζε να ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές! Καλώς καμωμένα όλα.

Έχετε κάποια πικρία από την τηλεόραση;
Καμία πικρία δεν τρέφω. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, έκανα αυτά που ήθελα, έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις, από εκεί και πέρα στην τηλεόραση εγώ καλούμαι, δεν είναι δική μου για να βγαίνω όποτε θέλω. Από την ώρα που κάποιος που έχει εξουσία απαγορεύει τη δική μου παρουσία στην τηλεόραση, δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ, παρά να ακολουθήσω την απαγόρευση. Όταν η δημοκρατία μονοδρομείται, τότε υποχρεώνεσαι να ακολουθήσεις τη σήμανση. Τουλάχιστον όσον αφορά στην τηλεόραση.

Με σάτιρα θα επιστρέφατε;
Εγώ με σάτιρα μπορώ να επιστρέψω. Το θέμα είναι αν οι εξουσίες που μαθαίνουν να έχουν υπάκουους δημοσιογράφους επιθυμούν να ακούσουν σάτιρα. Νομίζω πως όχι.

Η Πάρος είναι πλέον το ησυχαστήριό σας;
Ήθελα πάντα να βλέπω θάλασσα. Η Πάρος με έχει μαγέψει. Μου αρέσει να μένω στο σπίτι μου εκεί. Μου αρέσει ο χειμώνας που είναι κλειστά όλα. Η Πάρος είναι η καινούρια μου ζωή.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved