Μορφούλα Ντώνα: Παντρεύτηκε και βάφτισε τον γιο της στις όμορφες Σπέτσες! Οι πρώτες φωτό!
Showbiz

Μορφούλα Ντώνα: Παντρεύτηκε και βάφτισε τον γιο της στις όμορφες Σπέτσες! Οι πρώτες φωτό!

Μία από τις πιο όμορφες προσωπικές στιγμές της ζωής της βίωσε η Μορφούλα Ντώνα ή μάλλον δύο αφού μαζί με τον γάμο της, έκανε και τη βάφτιση του μοναχογιού της. 

Τι διπλό μυστήριο έγινε στις Σπέτσες και η κορυφαία αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής και μεγάλη νικήτρια του Dancing with the stars 5 έλαμπε από ευτυχία μέσα στο υπέροχο μίντι νυφικό της που πράγματι τής πήγαινε πολύ. Η Μορφούλα έβαλε και τις δικές της πινελιές στην όλη εμφάνισή της επιλέγοντας να φορέσει σιέλ γόβες με μπαρέτα αλλά και ένα καπέλο με βέλο που είναι η τελευταία λέξη της μόδας σε ό,τι αφορά τις νυφικές δημιουργίες.

Η νύφη έλαμπε λοιπόν στο πλευρό του συντρόφου της και πατέρα του παιδιού της Γιάννη Πατλάκα ο οποίος τη φροντίζει και είναι πάντα στο πλευρό της.

Η Μορφούλα Ντώνα, η οποία είναι πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής και μας χάρισε υπέροχες τηλεοπτικές στιγμές ως παίκτρια του Dancing the Stars στο παρελθόν, κρατούσε για αρκετά χρόνια την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και εξέπληξε ευχάριστα πριν από περίπου ενάμιση χρόνο όταν η ίδια αποκάλυψε με μία φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί και από τότε που έμεινε έγκυος οι δυο τους αποφάσισαν από κοινού να κάνουν τον γάμο τους μαζί με τη βάφτιση του μικρούλη. Έζησαν λοιπόν τις ωραιότερες οικογενειακές τους στιγμές το απόγευμα του Σαββάτου 28/8 παρουσία συγγενών και φίλων, ανάμεσά τους και ο Λευτέρης Πετρούνιας με τη Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες τους. Νονοί του μικρού ήταν ο Νίκος Πλατανισιώτης, ο Θανάσης Λαμπρόπουλος και η Τίνα Αλευρογιάννη.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το διπλό μυστήριο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved