Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα ανέβασε φωτογραφικό στιγμιότυπο από τα πρώτα επεισόδια της σειράς!
Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Η Βιολέτα ανέβασε φωτογραφικό στιγμιότυπο από τα πρώτα επεισόδια της σειράς!

Άγριες Μέλισσες: Η Θεοφανία Παπαθωμά, ενόψει της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας της αγαπημένης σειράς, ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της από το Διαφάνι η οποία είναι άκρως αποκαλυπτική!

Όπως πρώτο σας έχει ενημερώσει το gossip-tv κατ' αποκλειστικότητα, η πρεμιέρα του τρίτου κύκλου αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα 27 Σεπτέμβριου όμως μέχρι τότε έχουμε πολλά να δούμε από τους συντελεστές και κυρίως τους πρωταγωνιστές, ειδικά εκείνους που είναι ενεργοί στα social media.

Όπως η Θεοφανία Παπαθωμά η οποία πλέον είναι μία άλλη, έχοντας βάψει τα μαλλιά της ξανθά.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της πρόσφατα, αποκάλυψε για τον ρόλο που έχει αναλάβει στις Άγριες Μέλισσες: "Η πορεία της Βιολέτας, προς το παρόν, είναι άγνωστη, τώρα γράφεται. Έχω κι εγώ την ίδια αγωνία να μάθω τι θα απογίνει αυτή η ηρωίδα και πώς θα συμπορευτούμε τη νέα χρονιά".

Πάντως, η ηρωίδα, μετά τον χαμό του άντρα της επιστρέφει εντελώς αλλαγμένη στο καφενείο της, κάτι που πρόδωσε και η ίδια με τη νέα φωτό που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

Φυσικά, η ηθοποιός περιμένει πώς και πώς, όπως και όλοι οι υπόλοιποι συντελεστές να βγει στον αέρα ο τρίτος κύκλος για να απολαμβάνουν και πάλι την αγάπη και την αποθέωση από τον κόσμο. Μέχρι τότε, η Θεοφανία Παπαθωμά είναι αφοσιωμένη στα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες αλλά και στον πρωταγωνιστικό ρόλο της στο θέατρο και συγκεκριμένα στην παράσταση "Κάποτε στον Βόσπορο".'

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved