Χρηστίδου: Συγκινεί με τη νέα της ανάρτηση: «Θα είμαι εδώ να σε κοιτώ, άγρυπνη λέαινα πίσω σου»
Showbiz

Χρηστίδου: Συγκινεί με τη νέα της ανάρτηση: «Θα είμαι εδώ να σε κοιτώ, άγρυπνη λέαινα πίσω σου»

Συγκινεί η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η όμορφη παρουσιάστρια περνά μια από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της, ωστόσο «χαμογελά και πάλι» αφού σε λίγες ημέρες αναμένεται η πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στο Mega και είναι ευτυχής τόσο με τη μεταγραφή της στο Mega όσο και με τη νέα της ομάδα.

Σήμερα Κυριακή (29-08) είναι για εκείνη μια ιδιαίτερη μέρα καθώς ο μικρός της γιος, Μιχαήλ Άγγελος έχει τα γενέθλιά του κι εκείνη θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια.

Ανέβασε μια υπέροχη φωτογραφία του και το μήνυμα της είναι συγκινητικό.

«Χρόνια πολλά γλυκέ μου Πητερ Παν!
Πέτα ψηλά, πιάσε τα αστέρια, κολύμπα στο φως! Θα είμαι εδώ να σε κοιτώ, άγρυπνη λέαινα πίσω σου πάντα.
Σ’αγαπώ… ❤️
#MichaelAggelos #Happy8thBirthdayBaby», έγραψε στη λεζάντα και οι επώνυμοι φίλοι της έσπευσαν να της ευχηθούν τα καλύτερα για τα 8α γενέθλια του μικρού της.

Δες τη φωτογραφία

Αυτή την περίοδο η Σίσσυ στέκεται άγρυπνος φρουρός στο πλευρό της μητέρας της, η οποία περνά ένα σοβαρό θέμα με την υγεία της ενώ παράλληλα προετοιμάζει τη νέα της εκπομπή.

Μια εκπομπή που σίγουρα θα φέρει τα πάνω κάτω καθώς με τη δυνατή της ομάδα, τη θεματολογία αλλά και με την πολυετή της εμπειρία θα κάνει τη διαφορά.

Όσο για την ημερομηνία της πρεμιέρας, έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση.

«Χαμογέλα και πάλι!» θα μας λέει από το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 09:50 το πρωί, και κάθε Σάββατο και Κυριακή στο MEGA η Σίσσυ Χρηστίδου. Μαζί της η πιο δυναμική, κεφάτη αλλά και ενημερωμένη παρέα για να κάνει τα πρωινά του Σαββατοκύριακου ακόμα πιο όμορφα. Ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ελένη Βουλγαράκη και το νέο μέλος της ομάδας, ο Νίκος Συρίγος, σχολιάζουν και αναλύουν όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, αναδεικνύουν τους πρωταγωνιστές των ημερών, κλείνουν το… μάτι στην ελληνική και διεθνή showbiz, αποκαλύπτουν το παρασκήνιο του μαγικού κόσμου της τηλεόρασης, μαγειρεύουν σπιτικές αλλά και fusion συνταγές και μοιράζονται με αγαπημένους καλεσμένους, όλα όσα μοιράζεται μια αληθινή παρέα. Μια παρέα που έχει ως αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα τη χημεία της. Μια «δεμένη» παρέα, που αντιμετωπίζει με αισιοδοξία, τα σημαντικά αλλά και τα πιο ανέμελα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved