Μπόμπα: Βόλτα με τις δίδυμες! Η νέα της εικόνα μετά την απώλεια των κιλών - Η εμφάνιση με κολάν
Showbiz

Μπόμπα: Βόλτα με τις δίδυμες! Η νέα της εικόνα μετά την απώλεια των κιλών - Η εμφάνιση με κολάν

Ευτυχισμένοι με τις δίδυμες κόρες τους ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Το ζευγάρι περνά το Σαββατοκύριακο του παρέα με τις μικρούλες που τους έχουν πάρει το μυαλό. Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές τους, επέστρεψαν στην Αθήνα και δεν σταματούν τις βόλτες με τις δίδυμες.

Κυριακή απόγευμα και το ζευγάρι επέλεξε να το περάσει απολαμβάνοντας μια ήρεμη και ωραία βόλτα στην –άδεια- μέχρι στιγμής πρωτεύουσα.

Με casual look και τις μικρές μέσα στα καροτσάκι τους έκαναν τη βόλτα ενώ μοιράστηκαν το υπέροχο οικογενειακό στιγμιότυπο με τους followers τους.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστο το υπέροχο look της Χριστίνας. Με μπλε ποδηλατικό κολάν και λευκό t-shirt δεμένο κόμπο, η όμορφη μανούλα δείχνει να έχει χάσει τα περισσότερα από τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της έχοντας ήδη επαναφέρει την όμορφη σιλουέτα της.

Δες τη νέα της φωτογραφία στη gallery

«Το σώμα επανέρχεται αλλά αργά και βασανιστικά. Στην αρχή δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, είχα πάθει σοκ αλλά τελικά κάθε μέρα και καλύτερα. Δεν ξέρω… βλέπω μερικές φορές φωτογραφίες από γυναίκες που γέννησαν και μετά είναι έτοιμες να βγουν στην παραλία. Σε μένα δεν έχει συμβεί αυτό.

Ξέρω ότι θα πάρει χρόνο, το βλέπω ήδη στο σώμα μου, έχει αλλάξει πολύ αλλά δεν πειράζει, από Σεπτέμβρη θα μπούμε σε ρυθμό, όλες μαζί γερά και δυνατά μετά το καλοκαιράκι για να γυμναστούμε, να τρώμε υγιεινά και να μπούμε σε μια σειρά. Είναι όμως το τελευταίο που σκέφτομαι», είχε αποκαλύψει η ίδια σε ερωτήσεις followers σχετικά με τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Το πλέον σίγουρο είναι πως η Χριστίνα απολαμβάνει όσο τίποτα τη νέα της καθημερινότητα και όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved