Συριοπούλου:Ο σύντροφός της, της φιλά την κοιλίτσα και η φωτό ξετρελαίνει τους επώνυμους φίλους τους
Showbiz

Συριοπούλου:Ο σύντροφός της, της φιλά την κοιλίτσα και η φωτό ξετρελαίνει τους επώνυμους φίλους τους

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Έλα στη θέση μου, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και σε λιγότερο από δυο μήνες θα το κρατά στα χέρια της.

Αυτές τις μέρες η Ευαγγελία Συριοπούλου απολαμβάνει τις διακοπές της παρέα με τον σύντροφό της, Στράτο Πατσατζή και πλέουν και πελάγη ευτυχίας.

Αρκεί κανείς να δει την πρόσφατη φωτογραφία της ηθοποιού στο Instagram με τον αγαπημένο της, να της φιλά τρυφερά την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Και αυτό το στιγμιότυπο δεν ξετρέλανε μόνο εμάς αλλά και τους επώνυμους φίλους της που έσπευσαν να της ευχηθούν τα καλύτερα και να αφήσουν κάτω από το ποστ ένα όμορφο μήνυμα.

Δες τη φωτογραφία και τα σχόλια

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί πολλά χρόνια και αν και δεν σκέφτηκε ποτέ μέχρι σήμερα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ζει σαν παντρεμένο, μοιράζοντας την καθημερινότητά του.

Λίγο καιρό πριν η όμορφη ηθοποιός ολοκληρώσει τα γυρίσματα της σειράς που για πέντε χρόνια μας κρατούσε συντροφιά, έμαθε τα ευχάριστα νέα πως περιμένει τον καρπό του έρωτά τους.
Από την ημέρα που η ίδια δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της με φουσκωμένη κοιλίτσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δεν σταματά να ποστάρει φωτογραφίες της και όλες είναι υπέροχες. Με το καλό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved