Άκης Πετρετζίκης: Πρώτες διακοπές με τον γιο του – Δεν πάει ο νους σου πώς τον αποκαλεί
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης: Πρώτες διακοπές με τον γιο του – Δεν πάει ο νους σου πώς τον αποκαλεί

Το πρώτο υπέροχο καλοκαίρι με τον γιο τους περνούν ο Άκης Πετρετζίκης και η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

Μπορεί όλο αυτό το διάστημα ο Άκης να είχε αρκεστεί σε δυο stories που έκανε με τον γιο το, ωστόσο το καλύτερο μας το φύλαγε για την τελευταία Κυριακή του καλοκαιριού.

Έτσι λοιπόν το απόγευμα της Κυριακής (29-08) ο επιτυχημένος σεφ θέλησε να μας ευχηθεί «καλό χειμώνα» με μια απίθανη φωτογραφία αλλά και αποκαλύψεις για το πώς πέρασαν αυτοί οι καλοκαιρινοί μήνες με το νεογέννητο γιο του.

Πόζαρε με την κούκλα σύντροφό του, φορώντας τα μαγιό τους κι έγραψε στη λεζάντα:

«Καλό χειμώνα από εμάς. 🥰🥰🥰
Πρώτες μας διακοπές με τον μικρό…
Του πήραμε γυαλάκια, μαγιουδάκι κ μία μικρή φουσκωτή πισινούλα… πού να ξέραμε… Μας γλέντησε κανονικά το τσουρεκάκι μας! Από αύριο δουλειά και 1 του μήνα ανοίγουμε τα μαγαζάκια μας», αποκαλύπτοντας πως το μωράκι του το φωνάζει «τσουρεκάκι».

Δες τη φωτογραφία στη gallery

Στις 2 Ιουλίου, ο Άκης Πετρετζίκης όσο και αν περίμενε πως έρχονται αλλαγές με την άφιξη του γιου του, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν τόσο μεγάλες που θα άλλαζαν όλη του τη ζωή.

Ο κορυφαίος σεφ ο οποίος έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς σε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά του με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ τον τελευταίο καιρό έχει αφοσιωθεί στον νέο του ρόλο, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Άκη Πετρετζίκη ονομάζεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media, με τον γνωστό σεφ να “μαγεύεται” από τη μελαχρινή κοπέλα με τα όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Η γνωριμία δεν άργησε να γίνει σχέση, η σχέση έρωτας και ο έρωτας να φέρει τoν πρώτο καρπό του έρωτά τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved