Σία Κοσιώνη: Δεν θα πιστεύεις πόσο μεγάλωσε ο γιος της – Η νέα φωτό και η συγκινητική εξομολόγηση
Showbiz

Σία Κοσιώνη: Δεν θα πιστεύεις πόσο μεγάλωσε ο γιος της – Η νέα φωτό και η συγκινητική εξομολόγηση

Ένα διαφορετικό καλοκαίρι πέρασε η Σία Κοσιώνη.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε από τις καλοκαιρινές της διακοπές και μας χάρισε την πιο ωραία φωτογραφία του γιου της!

Ο μικρός της έχει μεγαλώσει πολύ, έγινε ολόκληρο παλικαράκι και φυσικά η πιο όμορφη συντροφιά της μαμάς του.

Το βράδυ της Κυριακής (29-08) ανέβασε τη φωτογραφία και έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση.

«Κλείσαμε το παράθυρο στη θάλασσα, κλείσαμε στο κουτάκι με τα πολύτιμα εικόνες, μυρωδιές, τραγούδια και κοχύλια και κάπως έτσι κλείσαμε το καλοκαίρι μας. Περίεργο και ανήσυχο (και) φέτος, αλλά η θάλασσα και τα μάτια των παιδιών έχουν πάντα τον τρόπο τους… Καλό αποκαλόκαιρο να έχουμε! ΥΓ: Αποκαλοκαιρο… Πάντα μου άρεσε αυτή η λέξη γιατί κρατάει με τόσο πείσμα μέσα της το καλοκαίρι...», έγραψε η ίδια.

Δες την υπέροχη φωτογραφία του γιου της

«Είναι η πιο δύσκολη και πιο σοβαρή δουλειά που έχω κάνει στη ζωή μου, να πλάθεις έναν άνθρωπο… Έναν άνθρωπο, που αύριο μεθαύριο θα έχει έναν ρόλο και η προσωπικότητά του στην κοινωνία θα έχει βάρος, αυτό για εμένα αποτελεί μεγάλη ευθύνη. Ειδικά σε μία εποχή που βλέπουμε πολλά πράγματα να συμβαίνουν, νιώθω πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα και πολύ μεγάλη ευθύνη ως μάνα αγοριού. Έχω μια ιδιαιτερότητα, γιατί δουλεύω απόγευμα/βράδυ.

Δεν απολαμβάνω τη στιγμή της καθημερινότητας να βάζω το παιδί για ύπνο, που είναι μια πολύ τρυφερή και γλυκιά στιγμή, αυτό το βασίλεμα. Νιώθω τύψεις όπως νιώθω για χιλιάδες πράγματα. Επομένως, λίγο πριν μπω στο δελτίο, ή στο γραφείο, ή στο μακιγιάζ, ή στις σκάλες, ή στο στούντιο, θέλω να του πω καληνύχτα. Το πιο απλό…», έχει πει η ίδια αναφερόμενη στον γιο της, Δήμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved