Νάντια Μπουλέ: Η αδημοσίευτη φωτό από το μαιευτήριο, ο θηλασμός και η διατροφή μετά την εγκυμοσύνη
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: Η αδημοσίευτη φωτό από το μαιευτήριο, ο θηλασμός και η διατροφή μετά την εγκυμοσύνη

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της βιώνει η Νάντια Μπουλέ.

Η ηθοποιός είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά αφού πλέον το μωράκι της, η κόρη της αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα της.

Στις 16 Ιούλιου το κορίτσι της ήρθε στη ζωή και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Κρατώντας επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους η Νάντια Μπουλέ απάντησε σε ερωτήσεις τους μέσα από Q&A σχετικά με την εμπειρία του τοκετού και πώς είναι η καθημερινότητα με το μωρό της.

Η ίδια αποκάλυψε τα πάντα γύρω από το θηλασμό της κόρης της, αναφέρθηκε στις δυσκολίες του ύπνου ενώ δημοσίευσε και μια φωτογραφία από την ημέρα του τοκετού που δεν είχαμε ξαναδεί.

«Το νινί κοιμάται μια χαρά! Η μαμά από τότε που γεννήθηκε δεν έχει κοιμηθεί περισσότερο από 3 συνεχόμενες ώρες! Τις τελευταίες ημέρες παλεύουμε να μπούμε σε καλύτερο πρόγραμμα (fingers crossed).

Ο θηλασμός μετά το πρώτο διάστημα που είχε δυσκολίες (όχι στην ποσότητα, αλλά στο ταλαιπωρημένο στήθος) πάει καλά! Θηλάζω αποκλειστικά. Αλλά μετά τις 40 ημέρες ξεκίνησα να αντλώ και να κάνω τράπεζα για να μπορώ να λείπω κάποιες ώρες από το σπίτι. Χωρίς πρόβλημα! Τρώω ακριβώς ό,τι έτρωγα και πριν. Δεν έχω κόψει τίποτα. Μας βοηθάει γυναίκα γιατί οι γονείς και των δυο μας μένουν στην επαρχία και δεν μπορούν να μας βοηθήσουν», είπε μεταξύ άλλων.

Δες φωτογραφίες στη gallery

Όσο για την επιστροφή της στην τηλεόραση;

Μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Αγγελική και τη γέννηση της κόρης της, έρχεται και η επιστροφή στην παρουσίαση. Η Νάντια Μπουλέ επιστρέφει στην παρουσίαση, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, αναλαμβάνοντας το Dot μαζί με τον Μίνω Θεοχάρη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χεριά και έτσι από τη νέα σεζόν αναμένεται να δούμε τους δύο ηθοποιούς ξανά στις οθόνες μας, αυτή τη φορά όμως σε ρόλο παρουσιαστών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved