Δανάη Μιχαλάκη: Η πιο ρομαντική φωτό του γάμου της και το δημόσιο «σ' αγαπάω» στον σύζυγό της
Showbiz

Δανάη Μιχαλάκη: Η πιο ρομαντική φωτό του γάμου της και το δημόσιο «σ' αγαπάω» στον σύζυγό της

Ονειρεμένο ταξίδι του μέλιτος περνούν η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Το ζευγάρι αμέσως μετά το γάμο του, που έγινε αρχές Αυγούστου, στη Σύρο, έφυγε για Ιταλία.

Οι δυο τους, όπως είδαμε στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που μοιράστηκε ο ηθοποιός με τους followers του περνούν μοναδικά και πώς όχι αφού χαίρονται ανέμελοι τον έρωτά του.

Η τηλεοπτική Δρόσω, την οποία σε λίγες ημέρες θα απολαύσουμε στο νέο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες, μπορεί να μην έχει ανεβάσει φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Ιταλία, ωστόσο η έκπληξη ήταν ακόμη μεγαλύτερη αφού το βράδυ της Κυριακής (29-08) πόσταρε μια απίθανη φωτογραφία από το γάμο της.

Μας έδειξε τις βέρες και η εξομολόγησή της ήταν τρυφερή και ερωτική!

«Α! ναι, ξέχασα να σου πω,
πως τα στάχυα
είναι χρυσά κι απέραντα, γιατί σ’ αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα.

Δες τη φωτογραφία στη gallery

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν από μερικές ημέρες στο γραφικό Κυκλαδίτικο νησί της Σύρου, τόπο καταγωγής της πανέμορφης ηθοποιού. Ο γάμος τους έγινε στην Έπαυλη Τσιροπινά, στο πρώην δημαρχείο Ποσειδωνίας, παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών.

Η νύφη ντύθηκε στο PɪɴᴏDɪLᴏᴛᴏ, το make up και τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Γιώργος Παυλάκης και ήταν μια κούκλα! Φόρεσε ένα λευκό νυφικό με διακριτικά κοσμήματα και συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Γιώργο Μιχαλάκη, έφτασε στις 18:40 το Σάββατο 7 Αυγούστου στο γραφικό χωριό της Ποσειδωνίας.

Ο γάμος έγινε ανήμερα των γενεθλίων της Δανάης Μιχαλάκη και αυτή η ημέρα θα συμβολίζει τον έρωτα της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου για πάντα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved