Χωρισμός Λάμπρου Χούτου – Ματίνας Ζάρα: «Με πήρε τηλέφωνο στεναχωρημένη»
Showbiz

Χωρισμός Λάμπρου Χούτου – Ματίνας Ζάρα: «Με πήρε τηλέφωνο στεναχωρημένη»

Ο Λάμπρος Χούτος και η Ματίνα Ζάρα βρέθηκαν στο επίκεντρο της επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες λόγω της ματαίωσης του γάμου τους.

Το ζευγάρι, αν και βρισκόταν ένα βήμα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, ξάφνιασε τους πάντες, όταν ανακοίνωσε πως ο γάμος τους που ήταν προγραμματισμένος για τις 21 Αυγούστου ματαιώθηκε.

Στην εκπομπή Love It, μίλησε η ιδιοκτήτρια οίκου νυφικών από τον οποίο νοίκιασε η Ματίνα Ζάρα το νυφικό της, Φαίδρα Θεοδωρίδου και έκανε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

«Ακριβώς τι έγινε δεν γνωρίζω. Με πήρε κάποια στιγμή η κα Ζάρα -γιατί ήταν να πάμε και στον γάμο, όλα έτοιμα από εμάς, ήταν να κάνουμε και το ταξίδι μας γιατί ήμασταν καλεσμένοι- και απλά μου είπε ότι: "Φαίδρα μου δεν θα γίνει ο γάμος". Δεν μου πέρναγε καθόλου κάτι τέτοιο από το μυαλό. Ήταν λαμπερή, χαμογελαστή, ευτυχισμένη, δεν έδειξαν ποτέ σε εμένα κάτι διαφορετικό. Την άκουσα στεναχωρημένη. Ήμασταν έτοιμοι να πάμε στον γάμο. Ήταν τόσο τελευταίο όλο αυτό που έγινε και για μας ακούστηκε κάπως. Κάναμε πρόβες, είδαμε αρκετά νυφικά. Το νυφικό ήταν με ενοίκιο. Φαντάζομαι θα μας το επιστρέψει όταν γυρίσει από την Σκιάθο», είπε η Φαίδρα Θεοδωρίδου.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved