GNTM: Ξεχάστε τον Αιμιλιάνο που ξέρατε από το ριάλιτι μοντέλων! Έγινε ξανθός και είναι ένας... άλλος
Showbiz

GNTM: Ξεχάστε τον Αιμιλιάνο που ξέρατε από το ριάλιτι μοντέλων! Έγινε ξανθός και είναι ένας... άλλος

GNTM: Μπορεί ο Ηρακλής Τσουζίνοφ να ήταν ο μεγάλος νικητής του τελευταίου κύκλου του ριάλιτι μοντέλων όμως κάποιοι φαν του παιχνιδιού που ήταν και θαυμαστές του Αιμιλιάνο, πολύ θα ήθελαν να είναι εκείνος ο νικητής. 

Πάντως, το σίγουρο είναι πως ο Αιμιλιάνο, πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις, είναι συνεχώς στη Μέκκα της Ευρωπαϊκής μόδας.

Μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι λοιπόν, και μάλιστα πολύ ερωτικό, μαζί με την αγαπημένη του Μαριαγάπη με την οποία γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο GNTM είχε έρθει η ώρα να επιστρέψει στο Μιλάνο για την επόμενη σημαντική δουλειά που είχε κλείσει σε ιταλικό οίκο μόδας.

Φαίνεται όμως πως οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης δουλειάς, ήθελαν να τον δουν ξανθό και τον προτιμούσαν σε σχέση με τον... μελαχρινό εαυτό του.

Έτσι, ο Αιμιλιάνο ο οποίος και κατά τη διάρκεια της θητείας του στο παιχνίδι έκανε όποιες αλλαγές χρειαζόταν και του ζητούνταν, έκανε πράξη την επιθυμία του πελάτη.

Ο ίδιος είχε προαναγγείλει λίγο πριν την αλλαγή που επρόκειτο να κάνει και όταν τελικά "εμφάνισε" τον νέο του εαυτό, έγραψε στο στόρι του τη λέξη "boom" καθώς γνώριζε και εκείνος πως η αλλαγή αυτή είναι πολύ μεγάλη.

Εσάς; Σας αρέσει; Δείτε τον στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved