Μενεγάκη: Απαστράπτουσα στο κάλεσμά της στους δημοσιογράφους σε έναν κρυμμένο παράδεισο της Αθήνας!
Showbiz

Μενεγάκη: Απαστράπτουσα στο κάλεσμά της στους δημοσιογράφους σε έναν κρυμμένο παράδεισο της Αθήνας!

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα είχε το καθιερωμένο τετ α τετ της με τους δημοσιογράφους τους οποίους πάντα καλεί λίγο πριν την πρεμιέρα της. 

Το ραντεβού είχε κλειστεί στις 18,00 το απόγευμα σε έναν κρυμμένο παράδεισο πολύ κοντά στην Αθήνα. Πρόκειται για τον Βοτανικό Κήπο Διομήδους που βρίσκεται στο Χαϊδάρι.

Οι πρώτοι που έσπευσαν στο συγκεκριμένο ραντεβού ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Γιάννη Μούτσο οι οποίοι είχαν πολλά να πουν τώρα που συνεργάζονται για πρώτη φορά.

Στη συνέχεια τα φωτογραφικά φλας έκλεψε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου η οποία εμφανίστηκε με ένα υπέροχο ροζ αέρινο φόρεμα που όπως είπε με χιούμορ είναι προπέρσινο σχέδιο γνωστής φίρμας.

Η Ελένη Μενεγάκη εδώ και καιρό όπως σας ενημερώνουμε συνεχώς, βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών ώστε η πρεμιέρα της στις 8 Σεπτεμβρίου να είναι λαμπερή, σε ενθουσιώδες κλίμα και με αναπάντεχες εκπλήξεις που θα "κρατήσουν" τους τηλεθεατές κολλημένους στη συχνότητα του Mega.

Η παρουσιάστρια έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία μαζί με τους συνεργάτες της με τους οποίους συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα για την κοινή τους φωτογράφιση για την εκπομπή.

Μετά τη φωτογράφιση, είχαν όλοι μαζί την ευκαιρία να τα πουν χαλαρά σε μεσημεριανό γεύμα σε αγαπημένο στέκι της παρουσιάστριας στα Μελίσσια και φυσικά η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη ανάμεσά τους με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Σάββα Πούμπουρα να μη σταματούν τα πειράγματα. Όσο για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, έδειξαν να χαίρονται πολύ για το νέο αντάμωμά τους τηλεοπτικά με την Ελένη μετά από τόσα χρόνια κοινής τους πορείας κατά το παρελθόν.

Φυσικά τελευταία έκανε την εμφάνισή της η απαστράπτουσα Ελένη Μενεγάκη η οποία όπως πάντα χαμογελαστή χαιρέτησε έναν προς έναν τους δημοσιογράφους που την τίμησαν με την παρουσία τους και απάντησε με ευγένεια και πολύ καλή διάθεση σε όλες τις ερωτήσεις τους.

Δείτε παρακάτω βίντεο κατά την άφιξή της:

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το κάλεσμα της Ελένης Μενεγάκη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved