Ξέσπασε η Βάνα Μπάρμπα και έφαγε άγριο κράξιμο ξανά: «Μία μέρα δική μου, όλη η δική σας ζωή...»
Showbiz

Ξέσπασε η Βάνα Μπάρμπα και έφαγε άγριο κράξιμο ξανά: «Μία μέρα δική μου, όλη η δική σας ζωή...»

Η Βάνα Μπάρμπα ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λίγες ημέρες μετά το ατύχημα που είχε και το χειρουργείο.

Να θυμίσουμε πως η ηθοποιός είχε μιλήσει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για το ατυχές περιστατικό, μία μέρα πριν χειρουργηθεί.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε απέναντι σε αυτούς που την έκραξαν επειδή έπεσε στην Επίδαυρο.

«Εύκολο να κράζετε κάποιον γιατί έπεσε στην Επίδαυρο... Αντίθετα σαν πρόβατα που είστε ενώ αντίθετα δεν σας ενοχλούν τραγουδιστές που παίζουν θέατρο ή πηγαίνουν στην Επίδαυρο η Ηρώδειο εκεί αλίμονο τι θα πει ο κόσμος... Εσείς αγαπάτε την τέχνη.... Καλυψτε την αμορφωσιά σας με την επίφαση της κουλτούρας....την υποκρισία σας... Να νιώθετε μεγάλοι κρίνοντας... Φθάνοντας ανθρώπους που πάντα θα είστε η σκιά τους. Γι' αυτό σας στέλνω την αγάπη μου και να θυμάστε. Μια μέρα δική μου όλη η δική σας ζωή. Υποκριτές και Φαρισαίοι όπως λέει και ένας φίλος πολύ σωστά», έγραψε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα στο Facebook.

Όμως, δεν κατάφερε να τη γλιτώσει ούτε τώρα καθώς αυτά που έγραψε ενόχλησαν πολλούς και το κράξιμο προς το πρόσωπό της είχε δεύτερο γύρο!

Δείτε την ανάρτησή της και μερικά σχόλια που δέχτηκε στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved