Η Ιωάννα Μαλέσκου μιλά πρώτη φορά για την τραγωδία που την σόκαρε!
Showbiz

Η Ιωάννα Μαλέσκου μιλά πρώτη φορά για την τραγωδία που την σόκαρε!

Η Ιωάννα Μαλέσκου έδωσε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για τα κακόβουλα σχόλια, για την τραγωδία που την σόκαρε αλλά και για το αν θα ήθελε να βρεθεί σε κάποιο διαφορετικό τηλεοπτικό πόστο.

Ποιες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η εκπομπή της;

Πώς βιώνει τον ανταγωνισμό, που φέτος αναμένεται να…εκτοξευτεί; Η λαμπερή Ιωάννα Μαλέσκου μας μιλά για το «Love it», τα κακόβουλα σχόλια και για το αν θα ήθελε να βρεθεί σε κάποιο διαφορετικό τηλεοπτικό πόστο.

To εντυπωσιακό κορίτσι που μας συστήθηκε από το Κρήτη TV, πέρυσι συζητήθηκε έντονα καθότι νέο πρόσωπο που βούτηξε... στα βαθιά του τηλεοπτικού ανταγωνισμού. Επανακάμπτει δυναμικά στους δέκτες μας με πολλή όρεξη για δουλειά και σί­γουρα μεγαλύτερη εμπειρία πλέον. Δηλώνει έτοιμη να δοκιμαστεί ξανά on camera. Εξάλλου ζει για τις προκλήσεις και βαριέται να βαδίζει στα... σίγουρα. Η Ιωάννα Μαλέσκου μας εκμυστηρεύεται πώς βίωσε την πρώτη της χρονιά στον ΣΚΑΪ, τι τη δυσκόλεψε αλλά και για τις αλλαγές στην εκπομπή της.

Στον λογαριασμό σας στο Instagram έχετε ανεβάσει φωτογραφίες από τις διακοπές σας στην Κρήτη. Προλά­βατε να... φορτίσετε μπαταρίες;

«Στη δική μου περίπτωση ισχύει η ρήση “ούκ έν τώ πολλώ το εύ, άλλ’ έν τώ εύ τό πολύ”. Είχα λίγες ημέρες στη διάθεσή μου, αλλά τις πέρασα ποιοτικά στον τόπο που αγαπώ όσο κανέναν άλλον. Γέμισα μπαταρίες, ηρέμησα και επιστρέφω με όρεξη και ανυπομονησία για νέα, ακόμη πιο όμορφα πράγματα».

Το φετινό καλοκαίρι, εκτός από την πανδημία, δυστυχώς, σημαδεύτηκε και από τις πυρκαγιές που μας σόκαραν όλους...

«Είναι σοκαριστικό να παρακο­λουθείς μια τέτοια τραγωδία να συμβαίνει δίπλα σου. Δημοσιογρά­φοι να μεταδίδουν, λεπτό προς λεπτό, την ανεξέλεγκτη πορεία της φωτιάς και όλοι εμείς να τα παρακολουθούμε από το σπίτι. Δεν μπορώ να νιώσω ούτε στο ελάχιστο τον πόνο όλων αυτών των ανθρώπων που είδαν τις περιουσίες τους, τον βίο τους όλο να γίνεται στάχτη. Ούτε μπορεί κάτι να αναστρέψει την ανυπολό­γιστη ζημιά που προκλήθηκε στο περιβάλλον. Αυτό που με θυμώνει περισσότερο από οτιδήποτε, είναι η πρόθεση κάποιων να βλάψουν, να προκαλέσουν τέτοια ζημιά και να σκορπίσουν θλίψη χωρίς λόγο και αιτία. Είναι αδιανόητο να το συλλάβει η σκέψη, ο νους και η λογική. Και, δυστυχώς, υπάρχουν και τέτοιες επικίνδυνες προσωπικό­τητες δίπλα μας, ανάμεσά μας».

Τι γεύση σας άφησε η πρώτη σεζόν του «Love it»;

«Η πρώτη σεζόν έκλεισε με θε­τικό πρόσημο, με χαμόγελα και με ανθρώπους που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Κι αυτό είναι που τελικώς μετράει. Για εμένα ήταν μια χρονιά που έμαθα πολλά, απέκτησα εμπειρίες, γνώση και πλέον έχω πιο καθαρή γνώμη για όσα με κάνουν να νιώθω ο εαυτός μου και ασφαλώς όσα αποτελούν πρόκληση δημιουργική τηλεοπτικά. Έκανα φίλους και απέκτησα εξαί­ρετους συνεργάτες. Κι αυτά είναι τα σωστά εφόδια για να χτίζεις χρόνο με τον χρόνο».

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved