Ελένη Μενεγάκη: Οι δημόσιες ευχές του γιου της Άγγελου για την επιστροφή της στην τηλεόραση!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Οι δημόσιες ευχές του γιου της Άγγελου για την επιστροφή της στην τηλεόραση!

Αν υπάρχει ένα στήριγμα για την Ελένη Μενεγάκη είναι σίγουρα η οικογένειά της και φυσικά έχει ανάγκη τη θετική ενέργεια και τη γνώμη των δικών της ανθρώπων. 

Όταν τον Ιούλιο του 2020 αποχαιρετούσε τους τηλεθεατές της μετά το τέλος της εκπομπής της στον Alpha, ούτε η ίδια δεν πίστευε ότι θα κατάφερνε να επιστρέψει -και μάλιστα τόσο σύντομα- στην τηλεόραση.

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετούσε το τηλεοπτικό κοινό, όμως και τότε είχε στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα, τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τα τέσσερα παιδιά της για να τη στηρίξουν και να την παρηγορήσουν για τη στενοχώρια της που ένας τόσο μεγάλος επαγγελματικός κύκλος της ζωής της έκλεινε.

Τελικά, οι συνθήκες και οι εξελίξεις, ήθελαν και πάλι πίσω στη μικρή οθόνη την Ελένη Μενεγάκη που για ακόμα μία φορά είχε κοντά της τους δικούς της ανθρώπους.

Χθες, η όμορφη παρουσιάστρια, μετά από καιρό, υποδέχτηκε σε έναν όμορφο χώρο, στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους τους δημοσιογράφους για να μιλήσει μαζί τους και να ευχηθούν όλοι μαζί μία χαρούμενη και όμορφη τηλεοπτική σεζόν.

Μπορεί ο σύζυγος και τα παιδιά της να μην ήταν εκεί, όμως ήταν νοητά. Μάλιστα, ο γιος της Άγγελος, λίγο μετά την ανάρτησή της για τη συνάντησή της με τους δημοσιογράφους η οποία ήταν πολύ ευχάριστη και για την ίδια, ο Άγγελος έσπευσε να της ευχηθεί τα καλύτερα.

Δείτε παρακάτω τις δημόσιες ευχές τους Άγγελου Λάτσιου στη μητέρα του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved