Σοφία Μανωλάκου: «Προσπαθώ να γίνομαι συνέχεια καλύτερη και να εξελίσσομαι»
Showbiz

Σοφία Μανωλάκου: «Προσπαθώ να γίνομαι συνέχεια καλύτερη και να εξελίσσομαι»

Η Σοφία Μανωλάκου θα υποδυθεί την Στέλλα Κρίτα στο νέο σίριαλ του Μega «Το αύριο μας ανήκει».

Η γοητευτική ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε τους λόγους για τους οποίους το κοινό θα πρέπει να παρακολουθήσει τη σειρά, για το πώς πέρασε το διάστημα της πανδημίας, αλλά και για όσα λείπουν από τη ζωή της.

Πώς ήταν για εσένα αυτό το ενάμισι έτος της πανδημίας;

Όταν έγινε το πρώτο lockdown, που ακόμη δεν ξέραμε τι ακριβώς συνέβαινε, εγώ, επειδή έπαιζα έξι ημέρες την εβδομάδα στο θέατρο, είπα «Ωραία! Κάνουμε διακοπές». Περνώντας όμως οι πρώτες δύο εβδομάδες και καθώς διαπίστωνα πια πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός, άρχισα να ανησυχώ και να προσέχω πολύ. Έπεσα μου έλειπαν οι δικοί μου άνθρωποι. Νομίζω πως αν μας έκανε ένα καλό η πανδημία, αυτό είναι ότι μας βοήθησε να στραφούμε στον εσωτερικό μας εαυτό, να πατήσουμε ένα «pause» στα πάντα και να κάνουμε μια ενδοσκόπηση, να γίνουμε λίγο πιο υπεύθυνοι. Πιστεύω ότι ήταν μια αφορμή για να συνειδητοποιήσουμε πως δεν είμαστε τίποτα. Μας δόθηκε η ευκαιρία να καταλάβουμε ότι, αν θέλουμε να είμαστε καλά, οφείλουμε να προσέχουμε ( πρώτα τον εαυτό μας και έπειτα τους γύρω μας. Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να καλλιεργήσουμε την ενσυναίσθησή μας ως άνθρωποι.

Είχες απώλειες από το συγγενικό ή ευρύτερο περιβάλλον σου;

Ευτυχώς, όχι! Κάποιοι γνωστοί και φίλοι βέβαια νόσησαν, ορισμένοι μάλιστα από αυτούς πολύ σοβαρά, φτάνοντας ένα βήμα πριν το θάνατο. Αλλά, ευτυχώς, σώθηκαν.

Η χρονιά που μας πέρασε σημαδεύτηκε επίσης και από το ελληνικό κίνημα #MeToo. Εσύ ήσουν από τις γυναίκες που δήλωσαν ότι έχουν βιώσει λεκτική βία από συνάδελφό τους. Αισθάνεσαι μια δικαίωση πια;

Όταν το θύμα βρίσκει το θάρρος να μιλήσει για όσα έχει βιώσει, είμαστε όλοι μας ένα σκαλοπάτι πιο κοντά στο να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο. Η λύτρωση θα έρθει όταν αυτοί που έκαναν το «κακό» μετανοήσουν και δεν το επαναλάβουν, όταν πάψουν να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα.

Εσύ πώς αντιμετώπισες αυτό που σου συνέβη τότε;

Με το δικό μου τρόπο. Η δική μου εμπειρία δε συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με όσα κατήγγειλαν συνάδελφοι το τελευταίο διάστημα. Δεν ήταν κάτι τόσο ακραίο, αλλά πολύ πιο ανώδυνο, απλά το παραδέχτηκα κι εγώ όταν ρωτήθηκα σχετικά. Το αντιμετώπισα με το δικό μου τρόπο, και όλα καλά.

Τι λείπει από τη ζωή σου σήμερα;

Έχω μάθει να είμαι πλήρης με ό,τι έχω κάθε φορά, δεν αναζητώ κάτι περισσότερο. Προσπαθώ να γίνομαι συνέχεια καλύτερη και να εξελίσσομαι. Αυτό που θέλω στη ζωή μου είναι η εξέλιξη. Πρακτικά νιώθω πάντα επαρκής με ό,τι έχω.

Για ποιο λόγο θεωρείς ότι το κοινό θα πρέπει να παρακολουθήσει το «Αύριο μας ανήκει»;

Έχει εξαιρετικό cast και συνδυάζει το μυστήριο με τον έρωτα. Αυτό νομίζω ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας. Ποτέ ένα θέμα μόνο του δεν είναι αρκετό να κερδίσει μέχρι τέλους το θεατή ενός έργου ή τον αναγνώστη ενός βιβλίου. Πιστεύω ότι όταν εμπλέκονται πολλά στοιχεία, γίνεται πιο ενδιαφέρον το περιεχόμενο. Σε ορισμένους θα αρέσουν οι ερωτικές ιστορίες που εκτυλίσσονται, σε άλλους το αστυνομικό στοιχείο, η εξιχνίαση ενός εγκλήματος, αλλά και όλα όσα προκύπτουν μέσα από αυτή την ιστορία.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved