Άκης Πετρετζίκης: Πρώτη μέρα στη δουλειά και πήγε με τον γιο του! Το απίθανο βίντεο του
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης: Πρώτη μέρα στη δουλειά και πήγε με τον γιο του! Το απίθανο βίντεο του

Διακοπές τέλος για τον Άκη Πετρετζίκη και την σύντροφό του.

Ο σεφ επέστρεψε στα μαγαζιά του και μάλιστα δεν πήγε μόνος του αφού είχε μαζί του την καλύτερη παρέα, που δεν είναι άλλος από τον γιο του.

Ο ίδιος μάλιστα ανέβασε κι ένα σχετικό story με τον μικρό να είναι στο relax μέσα στο γραφείο του. Μπαμπάς και γιος κάνουν την καλύτερη παρέα αφού ο σεφ εκτός από τις βόλτες που κάνει μαζί του, τον παίρνει μαζί του και στη δουλειά αλλά ακόμη και στο σούπερ μάρκετ.

Δες το βίντεο με τον μικρούλη να χαλαρώνει μέσα στο γραφείο του μπαμπά του.

Στις 2 Ιουλίου, ο Άκης Πετρετζίκης όσο και αν περίμενε πως έρχονται αλλαγές με την άφιξη του γιου του, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν τόσο μεγάλες που θα άλλαζαν όλη του τη ζωή.

Ο κορυφαίος σεφ ο οποίος έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς σε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά του με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ τον τελευταίο καιρό έχει αφοσιωθεί στον νέο του ρόλο, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Άκη Πετρετζίκη ονομάζεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media, με τον γνωστό σεφ να “μαγεύεται” από τη μελαχρινή κοπέλα με τα όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Η γνωριμία δεν άργησε να γίνει σχέση, η σχέση έρωτας και ο έρωτας να φέρει τoν πρώτο καρπό του έρωτά τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved