Mad Clip: Σοκάρουν οι φωτό από τον τόπο του δυστυχήματος - Άμορφη μάζα το αυτοκίνητό του
Showbiz

Mad Clip: Σοκάρουν οι φωτό από τον τόπο του δυστυχήματος - Άμορφη μάζα το αυτοκίνητό του

Η είδηση του θανάτου του Mad Clip μετά από τροχαίο πραγματικά σοκάρει.

Οι εικόνες από τον τόπο του δυστυχήματος όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο γνωστός ράπερ, Mad Clip είναι πραγματικά σοκαριστικές.

Οι εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει δείχνουν το αυτοκίνητο να έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα, από την οποία, όπως φαίνεται, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να βγει κανείς ζωντανός.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο νεαρός ράπερ -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε δέντρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο του Mad Clip, κατα κόσμο Πήτερ Αναστασόπουλου προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Βουλιαγμένης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και εν συνεχεία στον «Ευαγγελισμό» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πριν το τροχαίο ο 34χρονος βρισκόταν σε γάμο κοντινού του φίλου, όπως φαίνεται και από τα stories που δημοσίευε μερικές ώρες πριν το δυστύχημα.

Δείτε το βίντεο από την Κοινωνία Ώρα MEGA:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved