Mad Clip: Η ταραχώδης ζωή του, τα όνειρα που δεν θα πραγματοποιηθούν και το τραγικό τέλος
Showbiz

Mad Clip: Η ταραχώδης ζωή του, τα όνειρα που δεν θα πραγματοποιηθούν και το τραγικό τέλος

Mad Clip: Μία σφοδρή σύγκρουση στις 2,30 το πρωί (2/9) έκοψε το νήμα της ζωής του γνωστού τράπερ, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τους συγγενείς, τους φίλους και τους θαυμαστές του. 

O μόλις 34 χρονών Mad Clip, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Πίτερ Αναστασόπουλος συστηνόταν ως Ελληνοαμερικανός αφού ήρθε με την οικογένειά του στην Ελλάδα όταν ήταν 13 ετών.

Ήταν μόλις 22 ετών όταν έφυγε για την Κύπρο όπου και ξεκίνησε να ασχολείται με την trap μουσική. Το 2004 εντάχθηκε στην μουσική κολεκτίβα Outkast Excellence. Όμως, ξαναγύρισε κάποια στιγμή στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη και ύστερα έφυγε για το Λονδίνο. Όμως το 2016 εγκαταστάθηκε οριστικά στην Ελλάδα και άρχισε να γίνεται γνωστός.

Από τότε και μετά η μία επιτυχία άρχισε να διαδέχεται την άλλη. Το 2018 ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ με τίτλο «Eimai Trelos» και τότε ξεκίνησαν όλα. Ακολούθησε το τραγούδι του «Dealer» που έγινε μεγάλη επιτυχία και φυσικά η μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν το Kotera αλλά και το Sinthikes που τον έκαναν ευρέως γνωστό. Είχε κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ, το «Super trapper», το «O Amerikanos LP», το «Super Trapper 2» και το «Still Active» σε συνεργασία με τον Strat.

Ο απολογισμός

Τα Χριστούγεννα του 2019, ο γνωστός τράπερ, σε έναν απολογισμό της ζωής του είχε γράψει: «Πριν από τρία χρόνια περνούσα τα χειρότερα Χριστούγεννα, τέρμα προβληματισμένος με το τι θα μου έφερνε το αύριο. Φέτος έκανα 240 live, 8 νούμερο 1 κυκλοφορίες, μια πλατίνα κι ένα YouTube plaque. Σας ευχαριστώ για όλες τις αξέχαστες στιγμές που μου χαρίσατε φέτος. Πλέον, δεν είμαι προβληματισμένος για το τι θα μου φέρει το αύριο... Είμαι αποφασισμένος να τα βάλω όλα φωτιά το 2020!», είχε γράψει στα social media o Mad Clip, αναρτώντας φωτογραφίες με τις επιτυχίες που είχε σημειώσει μέσα στο 2019.

Η εικόνα με την οποία μοιράστηκε τις σκέψεις του!

Πράγματι, ο hardest-working-man της ελληνικής trap σκηνής είχε εκείνη την περίοδο απανωτά no1 στις τάσεις του YouTube και εκατομμύρια views, με κάθε του τραγούδι να γίνεται αμέσως hit.

Είναι ενδεικτικό πως το single του «Guccci», που κυκλοφόρησε από την Capital Music και την Panik Records, χρειάστηκε μόνο λίγες ώρες για να βρεθεί στην κορυφή του YouTube, θέση στην οποία παρέμεινε επίσης μια εβδομάδα, μετρώντας πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές, ενώ παράλληλα είχε «σκαρφαλώσει» στην κορυφή των digital charts, καταλαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, το no1 στο Apple Music και το no1 στο Spotify Top50!

Η τρελή καταδίωξη μετά από έλεγχο της αστυνομίας

Τον περασμένο Φεβρουάριο (18/2) ο Mad Clip είχε μπλεξίματα με την Δικαιοσύνη, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Μοσχάτου με χειροπέδες.

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του έκαναν σήμα να σταματήσει, αυτός δεν υπάκουσε και ακολούθησε καταδίωξη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, του είχαν κάνει σήμα να σταματήσει για έλεγχο, αυτός δεν υπάκουσε και ακολούθησε καταδίωξη κατά την διάρκεια της οποίας ο Mad Clip παραβίασε τέσσερα κόκκινα φανάρια οδηγώντας γρήγορα και επικίνδυνα, μέχρι που οι αστυνομικοί τον εγκλώβισαν και τον συνέλαβαν.

Παράλληλα του είχε επιβληθεί πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση. Δεν μπορούσε να δικαιολογήσει με SMS ή με έγγραφο τον λόγο που κυκλοφορούσε λόγω lockdown εκείνων των ημερών. Στη συνέχεια, όμως, αφέθηκε ελεύθερος.

Ο χωρισμός λίγο πριν τον γάμο και οι φήμες για σχέση με το κορίτσι του GNTM

Παρ' όλο που ο Mad Clip δήλωνε αποφασισμένος να παντρευτεί την αγαπημένη του Αρετή για την οποία μάλιστα είχε γράψει και αφιερώσει ομώνυμο τραγούδι, οι δυο τους χώρισαν μετά από 4 χρόνια σχέσης. Ο ίδιος, τον καιρό του μεγάλου τους έρωτα μιλούσε συνεχώς για την αγαπημένη του και μάλιστα δεν έκρυψε την επιθυμία του να την παντρευτεί. Μάλιστα τον περασμένο Φεβρουάριο, καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά έλεγε για την Αρετή ότι δεν της έδινε δικαιώματα για να τον ζηλεύει η αγαπημένη του ενώ για έναν πιθανό γάμο είχε τονίσει πως για εκείνον η δέσμευση ήταν η συγκατοίκηση και πως ο γάμος έρχεται όταν θέλεις να κάνεις παιδιά. Αυτή η σχέση όμως έμελλε να έχει άδοξο τέλος και μάλιστα Mad Clip και Αρετή σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στα social media ενώ έσβησαν και όλες τις κοινές φωτογραφίες τους. Κάτι που σημαίνει ότι ο χωρισμός δεν επήλθε και στο πιο ήρεμο κλίμα.

Ο γνωστός τράπερ όμως, φαίνεται πως αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή του και μάλιστα προσφάτως άρχισαν να κυκλοφορούν κάποιες φήμες που τον ήθελαν να είναι ήδη ζευγάρι με τη μεγάλη νικήτρια του δεύτερου κύκλου του GNTM Άννα Μαρία Ηλιάδου, χωρίς όμως κανένας από τους δύο να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το οτιδήποτε.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη ζωή του:

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 6/9.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved