Mad Clip: Η μοιραία Porsche και τι έλεγε όταν την απέκτησε!
Showbiz

Mad Clip: Η μοιραία Porsche και τι έλεγε όταν την απέκτησε!

"Πάγωσε" το Πανελλήνιο σήμερα το πρωί, όταν έγινε γνωστή η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο Mad Clip μετά από τροχαίο με το αυτοκίνητό του. 

Ο γνωστός καλλιτέχνης της τραπ μουσικής βρισκόταν στον γάμο καλής του φίλης και συνεργάτιδας και μάλιστα στη γαμήλια δεξίωση τραγούδησε για το νεόνυμφο ζευγάρι.

Κατά τις 2,00 τα ξημερώματα έφυγε από τη δεξίωση όπου ήταν προσκεκλημένος και πήρε τον δρόμο για το σπίτι του, οδηγώντας την Porsche του, την οποία όταν είχε αποκτήσει το 2019, είχε ενθουσιαστεί.

Την είχε αγοράσει πριν από περίπου δύο χρόνια και συγκεκριμένα την περίοδο των Χριστουγέννων και μάλιστα είχε ποζάρει με αυτή και είχε ανεβάσει τη φωτογραφία στο instagram χαρούμενος για το νέο του απόκτημα. "Σε ευχαριστώ Άγιε Βασίλη" είχε γράψει στη λεζάντα της παραπάνω φωτογραφίας, μην γνωρίζοντας φυσικά ότι αυτό το ίδιο αυτοκίνητο θα γινόταν η αιτία να χάσει τη ζωή του.

Λίγο μετά το τραγικό δυστύχημα, το άλλοτε πολυτελές αυτοκίνητο είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα. Προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Βουλιαγμένης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και εν συνεχεία στον «Ευαγγελισμό» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

H κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 6/9.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved