Mad Clip: Αυτές ήταν οι τελευταίες του στιγμές
Showbiz

Mad Clip: Αυτές ήταν οι τελευταίες του στιγμές

Ο Mad Clip το βράδυ της Τετάρτης (1/9) ήταν καλεσμένος στον γάμο της μάνατζέρ του όμως δεν κατάφερε ποτέ να γυρίσει στο σπίτι του.

Ο γνωστός τράπερ μάλιστα, ανέβηκε και στη σκηνή με την Ελένη Φουρέιρα όπου και τραγούδησαν το ντουέτο τους, διασκέδασαν τους καλεσμένους και ήταν πάρα πολύ ευδιάθετος.

Αυτές ήταν όμως -δυστυχώς- οι τελευταίες στιγμές ευτυχίας που έζησε πριν το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Να θυμίσουμε πως ο Mad Clip έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε δέντρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και να χάσει τη ζωή του.

madclip-1.jpg
Στιγμιότυπο από το γαμήλιο πάρτι.

Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο του Mad Clip, κατά κόσμο Πήτερ Αναστασόπουλου προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της Βουλιαγμένης.

238137389_553334466005729_7374540141635936759_n-2.jpg
Στιγμιότυπο από το γαμήλιο πάρτι.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μεταφέρθηκε αρχικά στο Ασκληπιείο Βούλας και εν συνεχεία στον «Ευαγγελισμό» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι εικόνες από τον τόπο του δυστυχήματος όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο γνωστός ράπερ, Mad Clip είναι πραγματικά σοκαριστικές.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο κάποια από τα τελευταία λόγια του προς τους νεόνυμφους στο γαμήλιο γλέντι όπου και τραγούδησε μαζί με την Ελένη Φουρέιρα:

H κηδεία του Mad Clip θα γίνει στις 6/9.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved