Μίκης Θεοδωράκης: Συγκινημένος ο Γιώργος Κατσαρός στο gossip-tv: «Αιωνίως θα μείνει στη θύμησή μας»
Showbiz

Μίκης Θεοδωράκης: Συγκινημένος ο Γιώργος Κατσαρός στο gossip-tv: «Αιωνίως θα μείνει στη θύμησή μας»

Ο Μίκης Θεοδωράκης έφυγε από τη ζωή σήμερα 2 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 96 ετών.

Την είδηση του θανάτου του Μίκη Θεοδωράκη έκανε γνωστή η Έλενα Ακρίτα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ο Μίκης Θεοδωράκης αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες της νεότερης Ελλάδας με παγκόσμιο κύρος.

Ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες συνθέτες και μαέστρους στη χώρα, ο Γιώργος Κατσαρός, μίλησε στο gossip-tv.gr για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη.

«Έφυγε ένας μπροστάρης του Ελληνικού τραγουδιού. Ένας άνθρωπος ο οποίος μας έμαθε μέσα τον ποιημάτων, των μεγάλων ποιητών να ακούμε να τραγούδια. Ένας άνθρωπος, ο οποίος πρωτοστάτησε σε πολλές περιπτώσεις στη χώρα μας , ένας Εθνικός συνθέτης, έτσι μπορώ να τον ονομάσω, που μας άνοιξε δρόμο και είναι ο άνθρωπος που μπορούμε να καταλαβαίνουμε από την πρώτη νότα, όταν έλεγαν τραγούδια του Θεοδωράκη. Αιωνίως θα μείνει στη θύμησή μας και στη ζωή μας με τα τραγούδια που έργα που έγραψε ο Μίκης Θεοδωράκης», είπε με συγκίνηση

Δεν θα μπορούσαν να χωρέσουν μέσα σε λίγες γραμμές η ζωή και το έργο ενός από τους σπουδαιότερους Έλληνες της νεότερης ιστορίας της χώρας μας, του Μίκη Θεοδωράκη.

Υπήρξε ο άνθρωπος που μέσα από τη μουσική του θέλησε να ξυπνήσει στην ψυχή κάθε σύγχρονο Έλληνα την επανάσταση.

Τον «πότισε» με πυγμή, αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για ό,τι επρόκειτο να έρθει και τον «θωράκισε», θυμίζοντάς του την ιστορία της χώρας του. Τόσο απλά, αλλά και τόσο σπουδαία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved