Showbiz

Μίκης Θεοδωράκης: Οι τελευταίες στιγμές του - Τι αποκαλύπτει στο gossip-tv φίλος της οικογένειας

Μίκης Θεοδωράκης: Πενθεί όλη η Ελλάδα μετά τον χαμό του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί σε ηλικία 96 ετών. 

Ο Θοδωρής Σεργιάδης, στενός φίλος της οικογένειας ο οποίος έζησε από κοντά τις τελευταίες στιγμές του μουσικοσυνθέτη, μίλησε στο gossip-tv, αποκαλύπτοντας πως η υγεία του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη η οποία ήταν έτσι και αλλιώς εύθραυστη, είχε επιδεινωθεί εδώ και λίγες μέρες.

"Τις τελευταίες μέρες η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ κακή. Αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα και γνωρίζαμε ότι πλησίαζε η ώρα" είπε ο Θοδωρής Σεργιάδης, οικογενειακός φίλος ο οποίος έχει περάσει πολλά καλοκαίρια με τον ίδιο και τα παιδιά του Μαργαρίτα και Γιώργο στο Βραχάτι, μιας και διαθέτει και εκείνος μόνιμη κατοικία στην περιοχή.

"Ευτυχώς, ο Μίκης "έφυγε" έχοντας στο πλευρό του τα παιδιά του και τα εγγόνια του και ήταν ευτυχισμένος γι' αυτό" πρόσθεσε ο Θοδωρής Σεργιάδης ο οποίος έχει τις πιο όμορφες αναμνήσεις από τον άνθρωπο Μίκη Θεοδωράκη.

Με θλίψη και πόνο ψυχής για την απώλεια, ο ίδιος ο οποίος είχε ζήσει στην καθημερινότητά του τον μεγάλο Μίκη, μόνο καλά λόγια είναι να πει για εκείνον. "Ήταν παγκόσμιος. Θα τον θυμάμαι πάντα με αγάπη" είπε.

Ο Θοδωρής Σεργιάδης στέκεται στο πλευρό της οικογένειας του μουσικοσυνθέτη καθώς είναι ισχυροί οι φιλικοί δεσμοί του με τα παιδιά του Μίκη, κυρίως με τη Μαργαρίτα η οποία φυσικά είναι απαρηγόρητη.

Να θυμίσουμε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί στο σπίτι του στου Φιλοπάππου, έχοντας στο πλευρό του όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Τα τελευταία χρόνια ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα αλλά παρ' όλα αυτά και με δύναμη ψυχής, έκανε τα αδύνατα δυνατά για να παρευρίσκεται σε τιμητικές εκδηλώσεις. Όμως, τους τελευταίους μήνες η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί και παρά τη μεγάλη φροντίδα που δεχόταν από τους οικείους του μέρα με τη μέρα έχανε τις δυνάμεις του. Μέχρι που σήμερα, ο Μίκης Θεοδωράκης πέρασε στην αιωνιότητα με τραγούδια και μουσικές που θα συντροφεύουν γενιές και γενιές στο μέλλον...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved