Η Ευτυχία Φαναριώτη για τη βία στο θέατρο: «Κι εμένα μου έχει συμβεί αλλά το αντιμετώπισα επί τόπου»
Showbiz

Η Ευτυχία Φαναριώτη για τη βία στο θέατρο: «Κι εμένα μου έχει συμβεί αλλά το αντιμετώπισα επί τόπου»

Η ηθοποιός Ευτυχία Φαναριώτη αποκάλυψε τους λόγους που δεν έχει παντρευτεί ακόμα, για το αν θέλει να γίνει μητλερα αλλά και τον ομορφότερο Αύγουστο που έχει βιώσει.

Η Ευτυχία Φαναριώτη σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί, για το ενδεχόμενο απόκτησεις ενός παιδιού αλλά για τον ομορφότερο Αύγουστο που έχει ζήσει.

- Το κεφάλαιο γάμος σας αφορά;

Μέχρι στιγμής, δεν σκέφτηκα με κάποια από τις σχέσεις που είχα, να παντρευτώ. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν ήταν για εμένα. Αν είναι να συμβεί, θα το νιώσω, θα το καταλάβω. Δεν το αποκλείω.

- Μητέρα θα θέλατε να γίνετε;

Δεν νομίζω ότι είμαι σε αυτή τη φάση. Λατρεύω όλα τα παιδιά, έχω και δυο ανίψια που αγαπώ με πάθος. Αλλά δεν έχω νιώσει να χτυπάει το βιολογικό μου ρολόι ας το πούμε

- Καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου. Ποια είναι η γνώμη σας; Έχετε βιώσει ανάλογες συμπεριφορές;

Ξεκίνησε όλο αυτό από τη σπουδαία Μπεκατώρου και πολύ καλά έκαναν και οι συνάδελφοι που αποφάσισαν να μιλήσουν. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που λένε γιατί τώρα. Γιατί τώρα μπόρεσαν. Βέβαια με όλα αυτά βγήκε και η κουτσή Μαρία και παραπονέθηκε. Δεν θέλω να γίνω μια κουτσή Μαρία. Κι εμένα μου έχει συμβεί αλλά το αντιμετώπισα επί τόπου. Δεν το άφησα να με καταβάλλει και να το κουβαλάω μια ζωή. Ο καθένας όπως μπορεί και ό,τι αντέχει η ψυχή του. Έχασα δουλειές. Δεν ήταν δίκαιο, αλλά ήξερα ότι αυτό ήταν το επακόλουθο. Επέλεξα να πω άντε γεια. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

- Τι σας δίνει χαρά;

Τα ανίψια μου οι δικοί μου άνθρωποι, το θέατρο, η θάλασσα

- Τι σας πληγώνει;

Η αδικία.

- Τι σας βγάζει εκτός ορίων;

Το να το βάζει κάποιος με τον αδύναμο. Από μι­κρή τους υποστήριζα. Ο πατέρας μου με φώναζε συνήγορο γι' αυτόν τον λόγο

- Στα δύσκολα πού απευθύνεστε, Τι σας δίνει δύναμη;

Εμείς οι άνθρωποι τα βλέπουμε εύκολα ή δύσκο­λα. Αυτό που μου δίνει δύναμη είναι να γυρίσω την όψη του προβλήματος και να το δω αλλιώς. Να κατανοήσω για ποιο λόγο γίνεται είτε με το μυαλό μου, είτε με την ψυχή μου και να μπορέ­σω όσο είναι δυνατόν να το αποδεχτώ για να το αντιμετωπίσω

- Ποια είναι η πιο ένοχή σας απόλαυση;

Όλα, όταν τα κάνω πολύ. Όλα τα πράγματα θέλουν ένα μέτρο κι εγώ επειδή είμαι άνθρωπος με πάθος σε όλα, πολλές φορές αυτό δημιουργεί από μόνο του την ενοχή

- Ποιος ήταν ο ωραιότερος Αύγουστος της ζωής σας μέχρι σήμερα;

Ένας Αύγουστος όταν ήμουν 15 χρόνων. Είμασταν μια πολύ ωραία παρέα στη Σκιάθο, με βραδινά μπάνια, παρέες, τραγούδια. Τον θυμάμαι αυτόν τον Αύγουστο γιατί ήταν σημαδιακός στην εφηβεία μου.

- Χρωστάτε συγγνώμες ή σ' αγαπώ;

Εδώ και κάποια χρονιά, έχω ζητήσει όλες τις συγγνώμες που χρώσταγα και έχω πει όλα τα σ’ αγαπώ. Δεν θέλω να αφήνω πίσω μου στενοχω­ρημένους ανθρώπους. Ακόμα και λάθος να μην έχω κάνει, όταν αντιληφθώ ότι έχω πληγώσει κάποιον άνθρωπο, ζητάω συγγνώμη και το κάνω με την ψυχή μου.

Πηγή: ΛΟΙΠΟΝ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved