Πραγματογνώμονας για Mad Clip: «Έτρεχε με πάνω από 120 χλμ.»!
Showbiz

Πραγματογνώμονας για Mad Clip: «Έτρεχε με πάνω από 120 χλμ.»!

Ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος και αναφέρει τον τρόπο με τον οποίο έγινε το τροχαίο με πρωταγωνιστή τον Mad Clip

Απαντήσεις στο θανατηφόρο τροχαίο, που σημειώθηκε στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Βουλιαγμένη Αττικής, με θύμα τον Mad Clip, αναζητούν οι αρχές.

Το αυτοκίνητο, μάρκας Porsche, το οποίο οδηγούσε ο τραγουδιστής εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δένδρο.

Στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος βρέθηκε ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς και μίλησε στην εκπομπή Alpha Παντού για τα αίτια που στοίχισαν τη ζωή του 34χρονου τραγουδιστή.

Αναφερόμενος στην ταχύτητα με την οποία πήγαινε το αυτοκίνητο, ο Παναγιώτης Μαδιάς επεσήμανε ότι το όχημα δεν κινούνταν κάτω από 120 χλμ. την ώρα το ελάχιστο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Τα ίχνη που βλέπουμε πάνω στο οδόστρωμα δεν είναι ίχνη τροχοπέδησης, είναι ίχνη πλαγίας ολίσθησης, εκτροπής. Όταν έχουμε τέτοια χαρακτηριστικά ίχνη πάνω στο οδόστρωμα, η έναρξη των ιχνών προσδιορίζει το σημείο με ακρίβεια και το σημείο εκτροπής του οχήματος. Έχασε τον έλεγχο ο οδηγός. Η αρχική κατεύθυνση του οχήματος ήταν από Βάρη προς Αθήνα. Η μία δεξιά στροφή είναι 60 μέτρα πριν το σημείο της πρόσκρουσης που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο δεν κινείτο κάτω από 120 χλμ/την ώρα το ελάχιστο».

Ωστόσο ο Παναγιώτης Μαδιάς έριξε ευθύνες και στην Περιφέρεια Αττικής, λέγοντας, πώς ανεξάρτητα από τις όποιες ευθύνες βαραίνουν τον οδηγό, ευθύνες φέρει και η περιφέρεια καθώς έχουν παραλείψει στο σημείο να βάλουν μπάρες ασφαλείας, που μειώνουν την ταχύτητας της πρόσκρουσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις αποκαλύψεις του παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved