Ραγίζει καρδιές το αντίο της Αλεξανδράκη στον Mad Clip! Τα μηνύματά του 6 μέρες πριν τον θάνατό του!
Showbiz

Ραγίζει καρδιές το αντίο της Αλεξανδράκη στον Mad Clip! Τα μηνύματά του 6 μέρες πριν τον θάνατό του!

Το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο τον τραγουδιστή Mad Clip.

Σοκ έχει προκαλέσει στην ελληνική σόουμπιζ ο θάνατος του Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή, την ώρα που γυρνούσε από έναν γάμο.

Όπως ήταν φυσικό τα social media πήραν «φωτιά» με post αποχαιρετισμού για τον τραγουδιστή, καθώς ήταν πολύ αγαπητός στη νέα γενιά και στην εγχώρια showbiz.

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip είναι και η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία είναι συγκλονισμένη με το θάνατο του τραγουδιστή.

Το μοντέλο δημοσίευσε, κάποια σοκαριστικά μηνύματα που είχε ανταλλάξει μαζί του έξι ημέρες πριν το τροχαίο και έγραψε:

«Την Παρασκευή σου είπα απλά ζήσε! Καλό παράδεισο! Συλλυπητήρια στην οικογένεια! Δυστυχώς δεν υπάρχουν λόγια και καμιά παρηγοριά! Χάρηκα που γνώρισα τον Peter! Και όσα είπαμε θα μείνουν μεταξύ μας όπως σου υποσχέθηκα!».

Οι δυο τους προφανώς γνωρίζονταν αλλά δεν είχαν καταφέρει να τα πουν εκτενέστερα. Όταν λοιπόν έξι μέρες πριν τον θάνατο του Mad Clip είχαν συνομιλία μέσω texting στα social media, ήρθαν πιο κοντά με τον έναν να ανοίγει την καρδιά του στον άλλον. Τα όσα έγραψε στη Δήμητρα Αλεξανδράκη ο Mad Clip υποδεικνύουν ένα παράπονο που είχε για το γεγονός ότι λίγοι είχαν γνωρίσει τον Πίτερ όπως ήταν το πραγματικό του όνομα και όχι τον Mad Clip.

Δείτε παρακάτω τα όσα δημοσίευσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved