Mad Clip: Συντετριμμένη και η Τάμτα από τον χαμό του, βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος!
Showbiz

Mad Clip: Συντετριμμένη και η Τάμτα από τον χαμό του, βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος!

Η Τάμτα δεν μπορεί να πιστέψει στον ξαφνικό χαμό του φίλου της Mad Clip.

Σοκαρισμένη είναι η τραγουδίστρια με τον θάνατο του Mad Clip, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η Τάμτα βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος μαζί με τον σύντροφο της Πάρη Κασιδόκωστα για να αφήσουν ένα μπουκέτο λουλούδια, με τους δύο τους να είναι ντυμένοι στα μαύρα.

Η τραγουδίστρια δεν έμεινε όμως σε αύτη την κίνηση αλλά έκανε και μια συγκινητική ανάρτηση στα social media αποχαιρετώντας με τον δικό της τρόπο, τον 34χρονο τράπερ.

«Δεν είναι δυνατόν… Πριν λίγες ώρες μας έλεγες για τα σχέδιά σου… Πώς τα άλλαξες έτσι στον δρόμο;;; Καλό Παράδεισο Πήτερ», έγραψε η τραγουδίστρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Mad Clip ήταν από τους λίγους Έλληνες τράπερς που είχε κάνει σπουδαίες συνεργασίες με αρκετούς Έλληνες καλλιτέχνες και στη σύντομη πορεία του στο τραγούδι, κατάφερε να αποκτήσει φανατικό κοινό, με τα τραγούδια του να έχουν εκατομμύρια views στο youtube.

Ανάμεσά στους καλλιτέχνες που τον εκτιμούσαν, ειδικά μετά τη συνεργασία τους, ήταν και η Τάμτα η οποία έχει βυθιστεί και εκείνη σε βαθιά θλίψη. Είχε συνεργαστεί μαζί του και είχαν πει και μία κουβέντα παραπάνω. Γνωρίζονταν και εκτιμούσαν ο ένας τον άλλον. Γι' αυτό και η Τάμτα έσπευσε να αποθέσει ένα μπουκέτο λουλούδια στη μνήμη του, στο σημείο του δυστυχήματος.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved