Mad Clip: Ανατριχιαστική η προφητική ανάρτησή του λίγους μήνες πριν: «Εγώ θα διαλέξω πώς θα πεθάνω»
Showbiz

Mad Clip: Ανατριχιαστική η προφητική ανάρτησή του λίγους μήνες πριν: «Εγώ θα διαλέξω πώς θα πεθάνω»

Mad Clip: Ασυμβίβαστος, λάτρης της ταχύτητας, προκαλούσε την τύχη του συνεχώς καθώς έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα με το αυτοκίνητό του. 

Σήμερα τα ξημερώματα (2/9) ο Πίτερ Αναστασόπουλος όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, βυθίζοντας στην απόλυτη θλίψη την οικογένειά του, τους φίλους και φυσικά τους θαυμαστές του, όλους εκείνους που τον ανέδειξαν ως καλλιτέχνη.

mad_clip.jpg

Το νήμα της ζωής του κόπηκε βίαια, μόλις στα 34 του χρόνια, όταν σε μία στροφή στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, το αυτοκίνητό του, μάρκας Porsche που οδηγούσε, ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε μία κολώνα της ΔΕΗ και ύστερα σε ένα δέντρο.

Το πολυτελές αυτοκίνητό του μετατράπηκε από τη σφοδρή πρόσκρουση σε μία άμορφη μάζα και οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, χρειάστηκαν δύο ολόκληρες για να τον απεγκλωβίσουν μέσα από αυτό.

Ήταν όμως αργά. Ο Mad Clip ήταν ήδη νεκρός και παρ' ό,τι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο ίδιος, συνήθιζε να λέει σε συνεντεύξεις του ότι λατρεύει την ταχύτητα και ότι εκείνο που τον έκανε να χαλαρώνει και να νιώθει ελεύθερος ήταν μία βόλτα με το πολυτελές και γρήγορο αυτοκίνητό του το οποίο είχε αγοράσει το 2019.

O Mad Clip, λες και προκαλούσε την τύχη του να έχει τέτοιο άδοξο τέλος, είχε γράψει σε κάποια ανάρτησή του πριν από μερικούς μήνες. "Εγώ θα διαλέξω το πώς θα πεθάνω", λεζάντα που συνόδευε μία καλλιτεχνική του φωτογραφία.

Η ανάγνωση και μόνο μίας τέτοιας δημόσιας κατάθεσης ψυχής, προκαλεί ανατριχίλα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved