Mad Clip: Εμφανίστηκε ο οδηγός του Audi – Τι κατέθεσε στην αστυνομία
Showbiz

Mad Clip: Εμφανίστηκε ο οδηγός του Audi – Τι κατέθεσε στην αστυνομία

Στην αστυνομία αυτοβούλως εμφανίστηκε και κατέθεσε ο οδηγός του Audi, τον οποίο οι αρχές αναζητούσαν μετά το τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Mad Clip.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που μεταδίδει η ΕΡΤ, ο άνδρας ήταν στο αυτοκίνητο μέσα με την σύντροφό του και γυρνούσε από νυκτερινή διασκέδαση και όσα είπε στις Αρχές συμπίπτουν με τα στοιχεία που είχαν ήδη οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους.

Σύμφωνα με το οπτικοακουστικό υλικό που εξετάζουν οι Αρχές, φαίνεται το Audi να σταματά την ώρα που ο Mad Clip χάνει τον έλεγχο. Για τον λόγο αυτό, ζήτησαν να διερευνηθεί το όχημα.

Η ανακοίνωση της Τροχαίας για το R8

«Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15΄, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα .

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI , μοντέλου R 8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210–9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016.», ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved