Η επανασύνδεση που δεν περιμέναμε! Έξι μήνες μετά το χωρισμό τους και πάλι μαζί – Η πρώτη φωτό
Showbiz

Η επανασύνδεση που δεν περιμέναμε! Έξι μήνες μετά το χωρισμό τους και πάλι μαζί – Η πρώτη φωτό

Πριν από έναν περίπου χρόνο η ίδια είχε αποκαλύψει πως με τον σύντροφό της είχαν αποφασίσει να κάνουν ένα διάλλειμα στη σχέση τους, λίγους μήνες μετά δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι μετά να έχει χωρίσει οριστικά.

Τελικά όπως φαίνεται όμως ο έρωτάς τους ήταν πιο δυνατός κι έτσι είναι και πάλι μαζί σε μια επανασύνδεση που δεν περιμέναμε.

Ο λόγος για την πρώην παίκτρια του GNTM, Κέισι Μίζιου και τον αγαπημένο της, Δημήτρη Τρίτο.

Η αποκάλυψη ότι είναι και πάλι ζευγάρι ήρθε μέσα από ένα story του όμορφου μοντέλου.

Πόζαραν αγκαλιά στην παραλία κι έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Δες τους μαζί στη gallery

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι δυο τους συνήθιζαν να εκφράζονται δημόσια για τα δυνατά συναισθήματα που μοιράζονταν και γι' αυτό ήταν έκπληξη ο χωρισμός τους. Μετά τον χωρισμό τους, προφανώς αυτές οι φωτογραφίες δεν είχαν καμία θέση στις σελίδες τους μιας και από κοινού προφανώς πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η τελευταία φορά που είχαν αναρτήσει κοινή φωτογραφία τους, μία selfie ήταν τον περασμένο Ιανουάριο όμως και αυτή εξαφανίστηκε τόσο από τη δική της σελίδα όσο και από εκείνου.

«Πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε δώσει μια υπόσχεση ο ένας στον άλλο και την κρατήσαμε. Μακριά ο ένας από τον άλλο για 6 μήνες με την στοιχειώδη επικοινωνία και μέσα από πολλά γράμματα αγάπης φέτος είμαστε μαζί και κλείνουμε 2 χρόνια γεμάτα αγάπη και έρωτα! ❤Εμείς ξέρουμε και αυτό φτάνει!» είχε γράψει η ίδια.

Μετά οι δυο τους είχαν χωρίσει με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για οριστικό χωρισμό ενώ πλέον είναι και πάλι μαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved