Δήμητρα Αλεξανδράκη: Παντρεύεται και αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες
Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Παντρεύεται και αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες

Νυφούλα ετοιμάζεται να ντυθεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το εντυπωσιακό μοντέλο και επιχειρηματίας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It το μεσημέρι της Παρασκευής (3-09) και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες.

«Το νυφικό μου έχει ξεκινήσει και ετοιμάζεται. Θέλουμε ακόμα 1 μήνα και κάτι στο περίπου μέχρι να το ολοκληρώσουμε γιατί δε θα έβαζα κάτι λιγότερο από την Άρτα και τα Γιάννενα. Θα είναι τεράστιο αλλά προσπαθώ να δω πως δε θα εκτοξεύω τον γαμπρό εδώ και εκεί. Συζητάμε για την ίδια εκκλησία που μου έκανε την πρόταση γάμου και δεν είναι άλλη από τον Άγιο Αιμιλιανό στο Πόρτο Χέλι.

Δεν έχουμε κλείσει την ημερομηνία ακόμα αλλά θα θέλαμε να γίνει μέσα στον επόμενο μήνα. Εμένα μου αρέσει το 13… Αν ήταν στο χέρι μου θα τον έπαιρνα από το χέρι και θα πηγαίναμε να παντρευτούμε και γεια σας. Κουμπάρα μου ήταν να είναι μια παιδική μου φίλη, η Χρυσηίδα αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζουμε ένα εκκλησιαστικό θέμα που έχει να κάνει με το παλιό και νέο ημερολόγιο.

Θέλω να με παντρέψει κάποιος με τον οποίο έχω περάσει μεγάλο μέρος της ζωής μου. Όταν μου έκανε πρόταση γάμου, κοίταζα αλλού και γυρνάω και τον βλέπω να γονατίζει. Νόμιζα ότι έσκυψε για τα κορδόνια του. Δεν κατάλαβα αλήθεια τι κάνει. Πήγε να μου βάλει αμέσως το δαχτυλίδι χωρίς να μου πει τίποτα… Είπα το ναι τσιριχτά», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved