Mad Clip: Είχε προαίσθημα ότι θα πεθάνει νέος – Η συγκλονιστική ανάρτηση φίλης του
Showbiz

Mad Clip: Είχε προαίσθημα ότι θα πεθάνει νέος – Η συγκλονιστική ανάρτηση φίλης του

Mad Clip: Μία σφοδρή σύγκρουση στις 2.30 το πρωί (2/9) έκοψε το νήμα της ζωής του γνωστού τράπερ, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τους συγγενείς, τους φίλους και τους θαυμαστές του. 

Ο γνωστός τράπερ οδηγούσε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης προς Αθήνα, επιστρέφοντας από το γαμήλιο γλέντι της καλής του φίλους Λίας Παπαδοπούλου, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Panik Records στην οποία ανήκε δισκογραφικά ο καλλιτέχνης.

Στο ύψος της εκκλησίας Παναγία Φανερωμένη, στο ρεύμα προς Αθήνα, επί της Βουλιαγμένης συνέβη το μοιραίο με την Porsche να μετατρέπεται σε μία άμορφη μάζα. Λίγη ώρα αργότερα, έσπευσαν στο σημείο οι Αρχές και φυσικά το σοκ ήταν μεγάλο όταν διαπιστώθηκε ότι θύμα του τρομερού τροχαίου ήταν ο Mad Clip του οποίου η κηδεία θα γίνει στις 6/9.

Το πολυτελές αυτοκίνητο του τραγουδιστή δεν ήταν πλέον αναγνωρίσιμο καθώς η πρόσκρουση ήταν πολύ δυνατή.

Τα social media έχουν γεμίσει από συγκινητικά μηνύματα και αναρτήσεις στη μνήμη του τράπερ από φίλους, συνεργάτες και θαυμαστές.

Μια από τις φίλες του μάλιστα αποκάλυψε μέσα από story της μια ανατριχιαστική που τελικά αποδείχτηκε προφητική δήλωση του Mad Clip, που είχε γίνει στις 23 Αυγούστου.

«Πριν από δύο εβδομάδες μου έλεγες πως είχε ένα προαίσθημα πως θα πεθάνεις νέος. Εγώ σε περίμενα κι εσύ δεν ήρθες ποτέ. Μου έμαθες πολλά και είχα να μάθω άλλα τόσα. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου» έγραψε χαρακτηριστικά καλή φίλη του Mad Clip.

Δες το βίντεο από την εκπομπή Love It.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved