Mad Clip: Απαρηγόρητη η Φουρέιρα! Η νέα ανάρτησή της ραγίζει καρδιές!
Showbiz

Mad Clip: Απαρηγόρητη η Φουρέιρα! Η νέα ανάρτησή της ραγίζει καρδιές!

Είναι το δεύτερο 24ωρο μετά τον χαμό του Mad Clip όμως η Ελένη Φουρέιρα φαίνεται πως έχει καταρρακωθεί και δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως ο καλός της φίλος και συνεργάτης έχασε τόσο άδοξα τη ζωή του. 

Χθες, η τραγουδίστρια, σε ένδειξη πένθους για τον αναπάντεχο χαμό του 34χρονου τράπερ, έβαλε μαύρο πλαίσιο σε όλες τις σελίδες της στα social media, όμως σήμερα επέστρεψε με νέα ανάρτηση η οποία και αντικατόπτριζε την κακή ψυχολογική της κατάσταση.

«Οι λέξεις πασχίζουν να βρουν μορφή στων δακρύων σου το σύμπαν» έγραψε σε ένα στόρι της, αναφερόμενη φυσικά στον βουβό πόνο που νιώθει για την απώλεια του Mad Clip.

Και πώς θα μπορούσε να νιώθει αλλιώς όταν λίγες ώρες πριν εκείνος αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης μετά από πρόσκρουση του πολυτελούς αυτοκινήτου του, τραγουδούσαν μαζί στον γάμο της καλής τους φίλης Λίας Παπαδοπούλου. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν από τους καλλιτέχνες με τους οποίους ο Mad Clip είχε συνεργαστεί και είχαν κάνει μεγάλη επιτυχία μαζί. Η συνεργασία τους σήμανε και το ξεκίνημα μιας πολύ ζεστής φιλίας μιας και όπως όλοι οι καλλιτέχνες λένε, ήταν ένας πολύ καλός φίλος και συνεργάτης ο κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλος.

Γι' αυτό και ο πόνος είναι μεγαλύτερος για τους ανθρώπους που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν. Και σίγουρα η Ελένη Φουρέιρα τοποθετεί τον εαυτό της μέσα σε αυτούς, νιώθοντας ήδη έντονα την έλλειψη της παρουσίας του και των αστείων του που τον έκαναν να γελάει.

Nα σημειωθεί ότι κηδεία του Mad Clip θα γίνει τη Δευτέρα 6/9.

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved