Showbiz

Σοφία Παυλίδου: Η θεαματική αλλαγή στο σώμα της στα 47 της μέσα από δέκα φώτο!

Η Σοφία Παυλίδου στα 47 της χρόνια έχει αποκτήσει απίστευτη σιλουέτα!

Η ηθοποιός μπορεί να μεγαλώνει, όμως έχει καταφέρει να έχει αψεγάδιαστο κορμί!

Η Σοφία Παυλίδου έκανε το μεγάλο της comeback την προηγούμενη σεζόν μέσα από το ριάλιτι του ANT1, Η Φάρμα και δεν ήταν λίγοι οι τηλεθεατές που «κόλλησαν» με το καλλίγραμμο κορμί της!

Μάλιστα, αυτό το καλοκαίρι, η ηθοποιός η οποία είναι πια λάτρης του instagram μας χάρισε απίστευτα στιγμιότυπα από τις διακοπές της και είδαμε χωρίς ρετούς και φίλτρα με μαγιό το αγαλματένιο της κορμί!

Σε συνέντευξή της η ίδια η ηθοποιός για αυτή την αλλαγή στο σώμα της είχε πει: «Από το 2008 άρχισα να ασχολούμαι με πράγματα που βελτιώνουν την ψυχή, τον νου και το σώμα μου. Χωρίς αυτό να έχει να κάνει με τη φιλαρέσκεια, το «θέλω να είμαι ωραία». Άρχισα να κάνω βελονισμό και διάφορες εναλλακτικές μεθόδους, που σε κάποιους μπορεί να ακούγονται περίεργες, εμένα όμως με βοήθησαν ουσιαστικά και μου άνοιξαν νέους δρόμους. Ασχολήθηκα επίσης πολύ με τη διατροφή γιατί πιστεύω ακράδαντα πως αυτό που βάζουμε μέσα μας μας επηρεάζει και στο συναίσθημα και το μυαλό μας. Και συνειδητοποίησα ότι οφείλουμε να δίνουμε προτεραιότητα σε αυτά που θέλει η καρδιά μας.»!

Δείτε και εσείς στην παρακάτω gallery δέκα φωτογραφίες από τη θεαματική αλλαγή στο σώμα της!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved