Κι όμως γνωστή Ελληνίδα γέννησε πριν ενάμιση μήνα και έχει αυτό το κορμί!
Showbiz

Κι όμως γνωστή Ελληνίδα γέννησε πριν ενάμιση μήνα και έχει αυτό το κορμί!

Είδαμε γνωστή Ελληνίδα με μαγιό και χωρίς ρετούς ενάμιση μήνα μετά τη γέννα και… «τα χάσαμε»!

Έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν ενάμιση μήνα και έχει καταφέρει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Η σιλουέτα της είναι απίστευτη και κάθε φορά που δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό και χωρίς καμία επεξεργασία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μένουμε απλά άφωνοι!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι όταν έγινε μαμά, η ίδια ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας: «Μετά από 24 ώρες αγωνίας, πόνου και συγκίνησης, ήρθε στην αγκαλιά μας το πιο γλυκό φατσάκι και τα ξέχασα όλα. Καλώς ήλθες μικρή μας Νίκολα! Τη στιγμή που γεννήθηκες εσύ, γεννήθηκαν και δύο γονείς! Μας πλημμύρισες με αγάπη και χαρά!»!

Ο λόγος για την… Σοφία Νομικού, την expert colorist του Super Makeover, που έγινε μανούλα και κρατά στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της, τη μικρή Nicola η οποία είναι αξιολάτρευτη και δικαίως την έχει ξετρελάνει!

Η Σοφία Νομικού δεν είναι μόνο μία άψογη επαγγελματίας και τρυφερή μανούλα, αλλά και μία υπέροχη γυναίκα που φροντίζει τον εαυτό της και αυτό φαίνεται…

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες της με μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς ενάμιση μήνα μετά την γέννα και θα μείνετε άφωνοι και εσείς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved