Μαρία Ανδρούτσου:10 φώτο με μαγιό και χωρίς ρετούς που μαρτυρούν την εκπληκτική αλλαγή στο σώμα της
Showbiz

Μαρία Ανδρούτσου:10 φώτο με μαγιό και χωρίς ρετούς που μαρτυρούν την εκπληκτική αλλαγή στο σώμα της

Η Μαρία Ανδρούτσου έχει αποκτήσει το κορμί και η αλλαγή της είναι απλά θεαματική!

Το καλοκαίρι πέρασε και χάρισε απίθανα στιγμιότυπα με μαγιό και φυσικά χωρίς καμία επεξεργασία αφού δεν τη χρειάζεται στους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram της!

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει αξιοζήλευτη σιλουέτα και έχει αποκαλύψει τα μυστικά της!

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Ποτέ δεν ήμουν ένα αδύνατο παιδί, πάντα έλεγα "Αχ είμαι πέντε κιλά, επτά κιλά παραπάνω". Πότε έμπαιναν πότε έφευγαν, ζούσα με αυτό το πράγμα συνέχεια. Κάποια στιγμή είπα ότι πρέπει να το λύσω, γιατί έτσι αδικώ τον εαυτό μου… Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την εμφάνιση ή να με κρατάει από κάτι, αλλά για την ψυχολογία μου, για την αυτοεκτίμησή μου. Έλεγα "Γιατί να μην μπορώ να το καταφέρω ρε παιδί μου;". Στο παρελθόν είχα κάνει δίαιτες μια-δυο φορές, τα είχα καταφέρει, μετά όμως ξαναπήρα τα κιλά. Ελπίζω αυτή τη φορά να μην συμβεί το ίδιο, γιατί πρέπει να διευθετηθεί το θέμα. Έτσι πήρα την απόφαση να το πάρω σοβαρά. Ήμουν στην Θεσσαλονίκη και μείναμε με περιοδεία για κάποιους μήνες εκεί κι έκανα βελονισμό σε ένα γιατρό που είχα κάνει στο παρελθόν και με βοήθησε πάρα πολύ»!

Η Μαρία Ανδρούτσου όχι μόνο τρέφεται υγιεινά αλλά γυμνάζεται σε καθημερινή βάση και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά! Εμείς την είδαμε με μαγιό και χωρίς φίλτρα και… υποκλινόμαστε στην τέλεια σιλουέτα της!

Έχει κορμί λαμπάδα και οι δέκα παρακάτω φωτογραφίες μαρτυρούν την τεράστια αλλαγή στο σώμα της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved