Μαρία Ηλιάκη: Σε ψαροταβέρνα με τον Στέλιο της – Η ατάκα που ξεστόμισε και τα γέλια (Video)
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Σε ψαροταβέρνα με τον Στέλιο της – Η ατάκα που ξεστόμισε και τα γέλια (Video)

H Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται με τον Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους στην Ελλάδα και απολαμβάνουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές.

 

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στην Ελλάδα λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της εκπομπής που θα παρουσιάζει με την Κατερίνα Καραβάτου στο Mega και απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς και ανεμελιάς!

Η παρουσιάστρια από τα πρώτα πράγματα που έκανε ήταν να βγει με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη. Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να πάει σε μία ψαροταβέρνα, απ’ όπου και η Μαρία δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Η Μαρία Ηλιάκη τόνισε: «Έχω να δηλώσω ότι έχω να φάω ψάρι ένα χρόνο, καταλαβαίνετε ότι θα φάμε ό,τι υπάρχει. Στέλιο, έχουμε λεφτά;»! Και ο σύντροφός της αναφώνησε: «Ναι, ναι» και ξέσπασε σε γέλια! Ενώ η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Θα φάω τα πάντα…»!

Δείτε το βίντεο από την πρώτη έξοδό τους παρακάτω!

Όπως είναι ήδη γνωστό η Μαρία Ηλιάκη ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή και στη ζωή της από τότε που έκανε και πάλι τηλεόραση, έχουν αλλάξει όλα αφού πλέον είναι μαμά!

Μετά από πέντε χρόνια απουσίας αποφάσισε να επιστρέψει στην τηλεόραση. Η παρουσιάστρια είχε αποφασίσει να απέχει από την τηλεόραση και να αφοσιωθεί στην προσωπική της ζωή, πλέον όμως είναι η κατάλληλη περίοδος για την επιστροφή της στο Μεγάλο Κανάλι.

Η επίσημη ανακοίνωσε αναφέρει:

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, τη Μαρία Ηλιάκη στο δυναμικό του.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που ξεχώρισε αμέσως για το χιούμορ, την σπιρτάδα της, τον αυτοσαρκασμό και τον αυθορμητισμό της, επιστρέφει στα γνώριμα μονοπάτια της ψυχαγωγίας.
Στην πιο ώριμη περίοδο της ζωής της, η Μαρία Ηλιάκη είναι έτοιμη να αποκαλύψει πολύ περισσότερα από εκείνα που την έκαναν να ξεχωρίζει στις τηλεοπτικές παρέες. Έχοντας μάθει να παίζει πάντα ομαδικά, η Μαρία Ηλιάκη έρχεται με την παρουσία της να επιβεβαιώσει την άποψη που θέλει τις παρέες να γράφουν τις δικές τους μοναδικές τηλεοπτικές ιστορίες.
Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται κάθε επιτυχία»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved