Ελένη Μενεγάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της λίγο πριν την πρεμιέρα στο Mega!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της λίγο πριν την πρεμιέρα στο Mega!

H Ελένη Μενεγάκη πέρασε ένα ξεχωριστό καλοκαίρι έχοντας πάντα δίπλα της τα παιδιά της και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο!

Αυτό το καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερο για την παρουσιάστρια, αφού μετά από ένα χρόνο απουσίας από την τηλεόραση, αποφάσισε να επιστρέψει στον σταθμό απ’ όπου πρωτοξεκίνησε… στο Mega! Ήταν ένα καλοκαίρι γεμάτο ανέμελες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους της στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου, αλλά και εργασίας, αφού έπρεπε να προετοιμάσει την εκπομπή της που όλοι περιμένουμε να δούμε πως και πως…

H Ελένη Μενεγάκη έκανε κάποιες μικρές αποδράσεις στα ελληνικά νησιά, αλλά το περισσότερο διάστημα των διακοπών της το πέρασε στα Άχλα της Άνδρου!

Η παρουσιάστρια λατρεύει το νησί και κάθε φορά που το επισκέπτεται, δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες και μας δείχνει όχι μόνο πως περνά με την οικογένειά της, αλλά και τις ομορφιές του τόπου.

Φέτος, βέβαια είδαμε αυτόν τον μαγευτικό τόπο να τον λατρεύει ακόμα περισσότερο ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος που πέρασε μοναδικές στιγμές με τους φίλους του και την κοπέλα του, τη Γαία.

H φύση του νησιού, η θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και οι όμορφες κατοικίες που διαθέτουν ο Μάκης και η Ελένη φαίνεται ότι προσφέρουν στην παρουσιάστρια την ηρεμία και την χαλάρωση που χρειάζεται, κάτι που είχε με τον τρόπο της αναφέρει, όταν ανακοίνωσε στον τηλεοπτικό αέρα ότι θα σταματήσει για κάποιο διάστημα από την μικρή οθόνη: «Είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά… Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω η επόμενη σεζόν να με βρει ελεύθερη και να δοκιμάζομαι σε κάτι που δε θα έχω ξανακάνει».

Η Ελένη πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι στην Άνδρο, εκεί όπου ο αγαπημένος της έχει το ξενοδοχειακό συγκρότημά του και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και τώρα επιστρέφει στο Mega για να μας κρατήσει συντροφιά τα μεσημέρια μας…

Η φίλη μας, ο δικός μας άνθρωπος… η Ελένη έρχεται προκειμένου να ομορφύνει τα μεσημέρια μας, να γίνει και πάλι η παρέα μας.

Λίγο πριν επιστρέψει στην τηλεόραση αυτή την Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου ανανεωμένη με μία «δυνατή» ομάδα, συγκεντρώσαμε όλες τις φωτογραφίες από τις διακοπές της και σας τις παρουσιάζουμε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved