Mad Clip: Συγκλονίζει κολλητός του φίλος: «Ήταν ήδη νεκρός όταν έφτασα στον τόπο του δυστυχήματος»
Showbiz

Mad Clip: Συγκλονίζει κολλητός του φίλος: «Ήταν ήδη νεκρός όταν έφτασα στον τόπο του δυστυχήματος»

Όλα γκουντ: Ένας από τους κολλητούς φίλους του αδικοχαμένου Mad Clip μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ και συγκλονίζει.

Όπως είπε ο ίδιος, ο τράπερ, ήταν ήδη νεκρός όταν ο ίδιος έφτασε στο σημείο του δυστυχήματος.

Ο λόγος για τον Γιώργο Πολυδώρου ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Γνωριζόμασταν περίπου δύο χρόνια και τον έναν χρόνο κάναμε πολλή παρέα. Ήταν και θα είναι για εμένα ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Έμαθα το δυσάρεστο γεγονός όταν με πήραν τηλέφωνο, μισή ώρα, τρία τέταρτα μετά το ατύχημα, γιατί ήξεραν ότι είμαστε καλοί φίλοι. Ήμουν έξω και κατευθείαν πήγα να δω τι έχει γίνει. Πήγα στον τόπο του δυστυχήματος, ήταν νεκρός καθώς δεν είχε παλμό. Προσπαθούσαν να τον απεγκλωβίζουν γύρω στις 2 ώρες. Ρωτούσα τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες αν έχει παλμό, μήπως τον επαναφέρουν. Τον έβλεπα μέσα στο αυτοκίνητο, ήταν αρτιμελής. Είχε εκδορές και αίματα και ήλπιζα σε ένα θαύμα».

Και συνέχισε:

«Το μόνο κακό με τον Πήτερ είναι ότι πολλές φορές ζούσε τη ζωή στα όρια. Όλο αυτό με τα αυτοκίνητα, η ζωή που έκανε γιατί ήταν και το lifestyle που ήθελε να βγάζει προς τα έξω, δυστυχώς τον έφεραν σε αδιέξοδο. Του άρεσε πολύ η ταχύτητα δυστυχώς…

Πολλά ακούγονται για το πώς έγινε το δυστύχημα. Λένε ότι έκανε κόντρες με κάποιον, που αυτό ήταν κάτι σύνηθες για τον Mad Clip. Από ό,τι έμαθα, δεν υπήρχε πρόσκρουση, ίσως έχασε τον έλεγχο για κάποιον λόγο που δε ξέρουμε.

Ό,τι και να θυμηθώ από εκείνον, αν εξαιρέσεις την τρέλα του που τον οδήγησε εκεί που τον οδήγησε, είχε μια καλή πλευρά τρέλας».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved