Γιάννης Βαρδής: Απορρίφθηκε η αγωγή του εναντίον του Τόνι Μαυρίδη και του Χριστόδουλου Σιγανού!
Showbiz

Γιάννης Βαρδής: Απορρίφθηκε η αγωγή του εναντίον του Τόνι Μαυρίδη και του Χριστόδουλου Σιγανού!

Μετά από απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών απορρίφθηκε η αγωγή που είχε καταθέσει ο Γιάννης Βαρδής εναντίον του Τόνι Μαυρίδη και του Χριστόδουλου Σιγανού

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στους τρεις καλλιτέχνες ξεκίνησε με αφορμή την κυκλοφορία του τραγουδιού «Περαστική» που ερμήνευσε η Πάολα.

Ο Γιάννης Βαρδής, με αγωγή του πριν από δύο χρόνια υποστήριζε ότι το τραγούδι ήταν αντιγραφή τραγουδιού του πατέρα του, του αξέχαστου Αντώνη Βαρδή και ζητούσε από τους δημιουργούς του Τόνι Μαυρίδη και Χριστόδουλο Σιγανό το ποσό των 100.000 ευρώ.

Τελικά, η δικαστική διαμάχη έλαβε τέλος μετά από την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που απορρίπτει την αγωγή του Γιάννη Βαρδή.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Τόνι Μαυρίδης μέσα από μήνυμά του στα social media στο οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ η αγωγή του κ. Γιάννη Βαρδή εναντίον μου και του Χριστοδούλου Σιγανού.
Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή είχαμε δηλώσει και διαβεβαιώσει ότι δεν είχαμε καμία σχέση με αυτά που ο κ. Γιάννης Βαρδής υποστήριζε. Θεωρούμε ότι πλέον δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε άλλο με αυτή την υπόθεση που δεν υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί. Ευχαριστώ θερμά τους δικηγόρους μου για την υποστήριξή τους!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved