Ειρήνη Κολιδά: Γιορτάζει έναν χρόνο σχέσης με τον αγαπημένο της και δεν κρύβει πόσο ερωτευμένη είναι
Showbiz

Ειρήνη Κολιδά: Γιορτάζει έναν χρόνο σχέσης με τον αγαπημένο της και δεν κρύβει πόσο ερωτευμένη είναι

Η γνωστή γυμνάστρια Ειρήνη Κολιδά δεν κρύβει τον έρωτά της για τον σύντροφό της.

Η Ειρήνη Κολιδά είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Η πρώην παίκτρια του Survivor και της Φάρμας εδώ και λίγο καιρό έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στα μάτια ενός γοητευτικού άντρα και πλέον δε διστάζει να το «φωνάζει» ότι είναι πολύ ευτυχισμένη.

Η Ειρήνη Κολιδά απολαμβάνει τις διακοπές της με τον σύντροφό της και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να το κάνει γνωστό στους followers της.

Χθες (4/9) μάλιστα, η γυμνάστρια έκανε μία νέα τρυφερή ανάρτηση με τον αγαπημένο της και αποκάλυψε πως γιορτάζουν την επέτειο του ενός χρόνου σχέσης.

«1 year, 12 months, 52 weeks, 365 days, 8760 hours, 525.600 minutes, 315.36.000 seconds» έγραψε στη λεζάντα του τρυφερού αυτού ενσταντανέ η Ειρήνη Κολιδά και τα likes «έπεσαν βροχή».

Η ίδια πάντως δεν θέλει να αποκαλύψει -προς το παρόν τουλάχιστον- κάτι για την ταυτότητα του συντρόφου της, προτιμώντας να μοιράζεται μόνο τα αληθινά της συναισθήματα για εκείνον.

Αρκεί μόνο που είναι πραγματικά ευτυχισμένη και μετράει μέρα τη μέρα που μοιράζεται με τον σύντροφό της ο οποίος δείχνει να τη "γεμίζει" σε κάθε τομέα της καθημερινότητάς τους. Το σίγουρο είναι πως η Ειρήνη Κολιδά φέτος πέρασε το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής της, γεμάτο πάθος και έρωτα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved