Καληώρας: Τα τρυφερά λόγια για την αξέχαστη Τζέσυ Παπουτσή και την εγγονή τους που πήρε το όνομά της
Showbiz

Καληώρας: Τα τρυφερά λόγια για την αξέχαστη Τζέσυ Παπουτσή και την εγγονή τους που πήρε το όνομά της

Ο Θάνος Καληώρας είναι ένας απόλυτα ευτυχισμένος και χαρούμενος άνθρωπος!

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τη συμμετοχή του στη νέα κομεντί του OPEN, για την Τζέσυ Παπουτσή, αλλά και για την εντεκάχρονη σχέση και το γάμο του με τη σύζυγό του, Θέτη.

Ποιον υποδύεσαι στο «Σ’ αγαπάω μεν, αλλά»;

Στο «Σ’ αγαπάω μεν, αλλά» κάνω ένα guest και υποδύομαι ένα δικηγόρο. Τα παιδιά που κληρονομούν μια περιουσία έρχονται στο γραφείο μου για να πληροφορηθούν τι τους έχει αφήσει ο θείος τους. Σε πρώτη φάση, νομίζουν ότι κληρονομούν ένα μεγάλο εύρος πραγμάτων. Μια δεύτερη κληρονομιά, όμως, που εμφανίζεται καταρρίπτει αυτή την πεποίθησή τους, γιατί ανακαλύπτουν ότι όχι απλά τους αποκληρώνει, αλλά αφήνει τα πάντα στην ερωμένη του Ευγενία Παναγοπούλου, που ήταν δίπλα του στις τελευταίες ημέρες της ζωής του. Είναι μια πολύ ωραία ανατρεπτική κωμωδία.

Την προηγούμενη χρονιά συμμετείχες στην Αγγελική.

'Ηταν ένας πολύ ενδιαφέρων ρόλος. Ήμουν πολύ τυχερός. Ήταν μια καταπληκτική σειρά με εκπληκτικούς ηθοποιούς και πολύ ωραία σκηνοθεσία. Πέρασα ένα χαρούμενο χειμώνα συμμετέχοντας σε ένα εξαιρετικό σίριαλ. Κάνω διάφορες συζητήσεις όσον αφορά το θέατρο. Είμαι σε αναμονή. Κανείς μας δεν ξέρει πώς θα είναι τα πράγματα.

Πώς ήταν για εσένα αυτό το ενάμισι έτος της πανδημίας;

Οι άνθρωποι του θεάτρου περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Το ίδιο και όσοι δούλευαν σε συναφείς καλλιτεχνικούς χώρους. Αποδιοργανωθήκαμε πλήρως. Το θέατρο υποφέρει πάρα πολύ, γιατί οι αίθουσες που προορίζονται για παραστάσεις σε ένα ποσοστό 60-70% είναι πάρα πολύ μικρές για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας παραγωγής με τους περιορισμούς που επιβάλλουν οι συνθήκες της πανδημίας. Ήταν ένα πολύ μεγάλο πλήγμα για το χώρο μας. Ευελπιστούμε φέτος να πάνε πολύ καλύτερα τα πράγματα.

Έχεις εμβολιαστεί;

Ναι, βέβαια. Δεν ανήκω στους αρνητές, αλλά σε εκείνους που πιστεύουν στην επιστήμη. Πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο για το καλό το δικό μας, της οικογένειάς μας αλλά και των γύρω μας.

Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την απώλεια της Τζέσυς Παπουτσή.

Θυμάμαι με πολλή αγάπη την Τζέσυ.

Ο γιος σας απέκτησε ένα κοριτσάκι στο οποίο έδωσε το όνομα της μητέρας του.

Ναι. Αυτό είναι το μόνο παρήγορο στην όλη ιστορία. Είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, πραγματικό δώρο Θεού. Την έχουμε βαφτίσει μαζί με τη σύζυγό μου, τη Θέτη.

Τι αγαπάς σε εκείνη;

Αγαπώ την απλότητά της, τη γλυκύτητά της, το συναισθηματισμό της, την τρυφερότητα και τη συμπαράσταση που δείχνει σε όλες τις καταστάσεις.

Έχετε αρκετά χρόνια διαφορά ηλικίας.

Λειτουργούμε όπως αισθανόμαστε. Νιώθουμε πολύ ενεργοί σε οτιδήποτε κάνουμε στη ζωή και είμαστε χαρούμενοι.

Έχετε επισημοποιήσει τη σχέση σας.

Ναι, κάναμε το γάμο μας πριν από έξι χρόνια, αν και ήταν σαν να ήμασταν παντρεμένοι από πάντα.

Πηγή: 7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved