Mad Clip: Ξεσπά στην κάμερα κολλητός του φίλος: «Δεν έπαιρνε ούτε ναρκωτικά, δεν έπινε αλκοόλ»
Showbiz

Mad Clip: Ξεσπά στην κάμερα κολλητός του φίλος: «Δεν έπαιρνε ούτε ναρκωτικά, δεν έπινε αλκοόλ»

Με πόνο και βαθιά θλίψη για την απώλεια του κολλητού του φίλου, Mad Clip, o Μάικ Μπουλ μίλησε το πρωί της Δευτέρας (6-09) στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό.

Ο ίδιος όπως ανέφερε πήρε την απόφαση να μιλήσει για τον Mad Clip με αφορμή κάποια αρνητικά σχόλια που γράφονται για το θάνατό του.

«Νιώθω όπως όταν χάνει κάποιος τον αδερφό του, έτσι αισθάνομαι κι εγώ» είπε ο Μάικ Μπουλ, ο οποίος θα διαβάσει τον επικήδειο για τον τράπερ στην κηδεία του.

Λίγο αργότερα ο ίδιος ξέσπασε στην κάμερα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Βγήκα εξαιτίας κάποιων άρθρων που διαβάσαμε και έχω πάρει και τη συγκατάθεση όλων. Διάβασα ότι ήταν μαστουρωμένος και καλά να πάθει. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Πήτερ ούτε τσιγάρο, δεν κάπνιζε. Ούτε με 200 πήγαινε. Δεν πήγαινε με 70, πήγαινε με 150 χλμ/ώρα.

Οκ ποιος δεν έχει πάει με λίγο παραπάνω γκάζι στις 2 η ώρα το πρωί με άδεια την παραλιακή; Δεν ήταν σε κόντρα. Χάθηκε ένα νέο παιδί, χάθηκε ένας τράπερ. Έχω ακούσει τόσα κακά σχόλια…

Ούτε βιαστής ήταν, ούτε κλέφτης ήταν, ούτε τα λεφτά του έπαιρνε από εμάς. Δεν έπαιρνε ούτε ναρκωτικά, δεν έπινε αλκοόλ, ποτέ δεν οδηγούσε μεθυσμένος. Δεν είναι αλήτης. Αν ισχύει αυτό που λένε ότι υπήρχε νερό από τα ποτιστήρια του δήμου, πάτησε τα νερά», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved